Wanneer kan ik het beste een zwanger fotosessie boeken?

Heel vaak krijg ik de vraag wanneer nou de beste tijd is voor het laten maken van een zwanger fotosessie. Je wilt natuurlijk niet dat je buik nog te klein is en daardoor niet superduidelijk zichtbaar is. Als je dan foto’s laat maken dan mag die buik ook zeker wel gezien worden!

Kan je niet wachten tot het zover is en zou je het liefst al een sessie boeken zodra je weet dat je zwanger bent, dan adviseer ik toch altijd om eerst even de 20 weken echo af te wachten. Je hebt dan meer duidelijkheid of alles goed gaat met je kindje en zit dan ook wat lekkerder en relaxter in je zwangerschap. En daarna mag je helemaal losgaan! 😉

Een zwanger fotosessie vindt bij mij plaats als je tussen de 33 en 36 weken zwanger bent. Voor die tijd is je buik vaak nog niet op z’n rondst en na 36 weken wordt de kans steeds groter dat je kan gaan bevallen en kan het zijn dat je buik iets meer gaat hangen dan voorheen en meer de vorm van een druppel krijgt dan van een mooie ronde appel.

Ik bied de mogelijkheid om een fotosessie in de studio te doen, maar wat ook heel erg tof is, is om buiten op locatie te fotograferen en dan met name rond zonsondergang. Vanaf een uur voor zonsondergang wordt het licht heel mooi zacht en geeft alles een mooie gouden gloed, ze noemen dit ook wel het ‘Gouden Uur’ of ‘Golden Hour’. Mijn favoriete moment van de dag!

Lijkt het je ook geweldig om dit bijzondere moment in je leven, wat eigenlijk maar heel kort duurt en nooit meer terugkomt, te laten fotograferen?

Neem dan snel CONTACT op, om zeker te weten of ik nog een plek beschikbaar heb voor je!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2017/08/Wanneer-kan-ik-het-beste-een-zwanger-fotosessie-boeken.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!