Ontdek je Schoonheid

Boek jouw Zwangerschapsshoot

Je bent zwanger! Yes wat geweldig.

Zwanger zijn is misschien wel een van de meest bijzondere momenten in je leven. Er groeit een nieuw leven in jou en dat merk je elke dag door het gestommel in je buik.

Deze ervaring wil je natuurlijk voor altijd laten vastleggen, want het is iets dat tijdelijk is en niet meer terugkomt. En wie zegt je, dat je dit nog een keer mee mag maken.

Laten we samen een prachtig tastbaar aandenken maken aan deze periode.

Zwangerschapsshoot

13 jaar ervaring

In ruim 13 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met zwangerschapsshoots, newborn shoots en babyshoots

Tevreden klanten

Al meer dan 500 klanten kwamen bij mij een zwangerschapsshoot, newborn shoot of babyshoot doen

Award winning

Meerdere awards in
fotowedstrijden gewonnen

Zwangerschapsshoot gemeente Renkum

De schoonheid van zwanger zijn

Hoe gaat een zwangerschapsshoot?

Het allerbelangrijkste tijdens een zwangerschapsfotoshoot is, dat jij je op je gemak voelt. Want dan ben je op je mooist.

Vraag je je af of je wel mooi op een foto kan staan?

Deze vraag stelt bijna iedereen zichzelf wel. Maar na ruim 13 jaar fotografie ervaring kan ik zeggen, dat ik elke vrouw mooi op de foto kan zetten. Als eerste, laat ik je mooiste kant naar voren komen door je zodanig te positioneren in het licht dat je achteraf versteld zal staan dat jíj dat bent.

Vervolgens geef ik je steeds aanwijzingen wat je moet doen, hoe je moet staan, waar je je handen laat en tussendoor praten we over van alles en nog wat… zoals bijvoorbeeld je zwangerschap, jullie kindje, de bevalling, maar ook over allerlei andere onderwerpen die ter sprake komen. En vaak zijn juist die momenten tussendoor de mooiste, wanneer je even niet poseert of op mij let.

Daarnaast stel ik jullie allerlei vragen of geef ik opdrachten waardoor het ‘poseren’ een stuk makkelijker en leuker wordt.

Waarom een zwangerschapsshoot een goed idee is?

Een zwangerschap is een wonder. Medisch gezien maar ook om het mee te mogen maken. En als het dan zover is, dat je kindje in jou groeit, omarm het dan met beide armen. Want wie zegt je dat je dit nog een keer mee mag maken. En het is niet iets dat je over een paar maanden nog een keer opnieuw kan doen.

Het kan zijn dat je je momenteel helemaal niet mooi vindt of jezelf voelt. Misschien ben je best verlegen of introvert en twijfel je daarom of je dit zal doen. Maar waar komen die gedachten vandaan? Je gedachten kunnen heel sterk bepalen hoe je jezelf soms ziet. 

Daarom is dit een reden waarom je het juist wél zou moeten doen

Misschien herken je het volgende wel. Je kijkt bijvoorbeeld naar foto’s van vroeger en zou willen dat je er weer zo uit zag, zo slank, zo vrolijk of zo zorgeloos. Maar voelde je je op dat moment ook zo?⁠

Met andere woorden… Soms laat je gevoel je jezelf minder goed zien, dan dat je eigenlijk bent. ⁠En dat kan ook juist wél een reden zijn om een fotoshoot te doen. Want na je bevalling voel je je vaak beter of anders en misschien weer meer jezelf en zijn veel ongemakken verdwenen. ⁠

Als je dan naar je zwanger foto’s terugkijkt, denk je misschien ‘waarom heb ik ooit gedacht dat ik niet mooi zwanger was?’ ⁠

Je zal zien hoe krachtig je eigenlijk was. Jouw lichaam heeft namelijk een levend wezen gedragen en daar alles voor gedaan wat het moest doen. En dat is een topprestatie waar je trots op mag zijn.

Zwangerschapsshoot

Nog een aantal goede redenen voor een fotoshoot van je zwangerschap

1. Vastleggen van dit bijzondere moment: De zwangerschap vliegt voorbij, voor je het weet is je ukkie er al.

2. Creëer een blijvende herinnering: De foto’s zijn een waardevolle herinnering voor jou en je kind. Hierdoor kunnen jullie samen nagenieten van deze speciale tijd.

3. Laat je schoonheid zien: Zwanger zijn is mooi! Ik weet je op je mooist te fotograferen en je natuurlijke schoonheid te accentueren. 

4. Deel je geluk: Deel de foto’s met familie, vrienden en op social media. Op die manier kun je je geluk met al je vrienden/familie delen.

5. Voel je extra mooi in de speciale zwangerschapsjurken: Van klassiek tot modern, van naturel tot creatief. Er zijn diverse kledingstukken in verschillende stijlen mogelijk. Kies de stijl die past bij jouw persoonlijkheid en wensen. Bekijk ze HIER alvast.

6. Ontspan en geniet: De shoot is een leuke en ontspannende ervaring. Ik zorg voor een fijne sfeer en begeleid je tijdens de shoot.

7. Professionele kwaliteit: Ik heb de juiste kennis en ruim 13 jaar ervaring om prachtige foto’s te maken. Je bent verzekerd van hoge kwaliteit foto’s.

8. Een blijvende investering: De foto’s zijn een blijvende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

9. Speciale pakketten: Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Zo kun je een pakket kiezen dat past bij jouw budget en wensen.

10. Maak er een leuke verwendag van: De fotoshoot is natuurlijk een feestje op zich, maar combineer het door lekker daarna samen te gaan lunchen of iets relax te doen. 

Bonus:

    • Versterk je zelfvertrouwen: De shoot kan je helpen om je gelukkiger en zelfverzekerder te voelen in je zwangere lichaam.
    • Een uniek cadeau: De foto’s zijn een perfect cadeau voor jezelf, je partner of familie.

Ben je overtuigd? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken!

Wanneer

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen
week 32 en 36 van je
zwangerschap

Waar

Je kan kiezen uit een
zwangerschapsshoot in
de studio of buiten
in de natuur

Kleding

Wat doe je aan tijdens je zwangerschaps shoot? Je mag gebruik maken van de zwangerschaps jurken uit mijn klantengarderobe

Handige weetjes & tips

❤️ Fotoshoot in een prachtige knusse studio in Heteren (bij Arnhem, langs A50)

❤️ Partner en/of kinderen van harte welkom 

❤️ Een relaxte zwangerschapsshoot

❤️ Gratis bestelsessie 2-3 weken na de shoot

❤️ Alle foto’s worden professioneel bewerkt

❤️ De fotoshoot duurt ca. 60-90 minuten

❤️ Shoot vindt plaats op een doordeweekse dag 

❤️ Een uitgebreide klantengarderobe met zwangerschapsjurken en accessoires om uit te kiezen

❤️ Verzorgde handen en voeten laten je extra stralen 

❤️ Combinatiekorting met newborn shoot (scroll naar beneden)

❤️ Bekijk HIER wanneer de beste tijd is voor een zwangerschapsshoot en waar je aan moet denken

Over mij

Dankzij hele diepe dalen ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt. 

Een aantal jaar geleden was ik alleen maar bezig met zwanger worden, het was bijna een obsessie. Het ging niet vanzelf en we kwamen al snel in het ziekenhuis terecht voor IVF.

Als je in zo’n traject terecht komt wil je eigenlijk maar 1 ding… snel zwanger worden! Bij ons duurde het uiteindelijk 4 jaar voordat ik zwanger was van ons eerste kindje.

Wauw wat waren we blij!

Lees verder >>

Wat klanten zeggen…

Afgelopen februari hadden wij voor de vierde keer een fotoshoot bij Linda en het was natuurlijk niet voor niets de vierde keer! De foto’s zijn wederom prachtig geworden. Linda zorgt ervoor dat je je niet ongemakkelijk voelt tijdens het ‘poseren’ en met de kleintjes is ze heel geduldig. Ik kan het iedereen aanraden om deze bijzondere periode in je leven op zo’n mooie manier door Linda vast te laten leggen.”

Nirvana

Ik wilde graag een zwangershoot, omdat ik mezelf niet zo mooi zwanger vond. Ik hoopte dat een fotograaf daar een positieve draai aan kon geven en Linda heeft dit meer dan waar gemaakt.

Ik heb voor Linda gekozen, omdat haar natuurlijke stijl en mooie garderobe mij bij het zoeken op internet aanspraken.
Ik vond het nogal spannend en Linda is zo ontspannen dat je vanzelf ook relaxed wordt. Niks was te gek om te bespreken en ik wist daardoor meteen dat ik ook graag een newbornshoot bij Linda wilde doen.
Ik ben zo blij met de resultaten. Mooie producten, maar bovenal kijk ik met trots naar mijn zwangere lichaam. Heel mooi neergezet en voldoende keuze uit de garderobe. Ook voor een maatje meer.

Met geduld voor mijn twijfels, aandacht voor mijn gezin en humor gun ik elke vrouw (en haar gezin) de ervaring die ik bij Linda heb gekregen.

Frauke

Ik heb nu twee keer een shoot gehad bij Linda (verschillende zwangerschappen). Ik ben erg tevreden over het contact met Linda en al helemaal over de prachtige foto’s! Linda is duidelijk een professionele fotografe en levert echt prachtkwaliteit.

Ik ben altijd erg blij geweest met de communicatie, alles gewoon helder, vriendelijk en laagdrempelig. Ook heb ik mij beiden keren erg op mijn gemak gevoeld op momenten dat ik toch een beetje uit mijn comfortzone moest komen.

Linda heeft in beiden zwangerschappen mijn buik prachtig vastgelegd en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Ik kan Lynn Vriesen Fotografie dan ook alleen maar aanbevelen! Je krijgt er geen spijt van!

Esmeralda

Download gratis de
‘Brochure Zwangerschapsfotoshoot’

zwangerschaps shoot in de foto studio in de regio Arnhem
Gratis brochure zwangerschapsshoot
Marketing door

Combinatiekorting Zwangerschapsshoot & Newborn shoot

 

Wil je zowel je zwangere buik als je baby laten fotograferen, zodra deze geboren is?

Dan is deze actie met combinatiekorting echt iets voor jou.

Als je je zwangerschaps shoot en newborn shoot tegelijk reserveert, ontvang je 50 euro besteltegoed cadeau om te gebruiken tijdens de bestelsessie van je zwanger fotoshoot.

Beide shoots hebben hun eigen bestelsessie. Je kan alleen gebruik maken van deze aanbieding als je beide shoots tegelijk reserveert en betaalt.

Dit scheelt je dus 50 euro!

(niet mogelijk in combinatie met andere acties)

Newborn foto shoot combinatie met zwangerschapsshoot

  Een zwangerschapsshoot is een intiem moment samen met je kindje. Gun jezelf dit.

LYNN Vriesen Fotografie
Linda Vriesen
T. 06 – 16 499 173
E. info@lynnvriesenfotografie.nl

KvK: 51589648

Studio:
Muskushouwsestraat 36c
6666 MC Heteren
(naast Harley Davidson garage)

 

Fotograaf Gelderland - Zwangerschap, Newborn, Boudoir en Personal Branding

Heb je een vraag of wil je direct een fotoshoot boeken?

Vul dan onderstaand formulier in.

Ik wil graag meer informatie over het volgende:
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacy policy

Check voor de zekerheid je spam, mijn emails komen daar wel eens terecht. 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. De sessiekosten voor de fotosessie dekt de tijd en creativiteit van de fotograaf, gedetailleerde bewerking van de foto’s, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan. Naast de sessiekosten plaats je een bestelling voor pakket met digitale foto’s en eventuele fotoproducten. Het totaalbedrag van je fotosessie bestaat uit de sessiekosten + pakket naar keuze.

2. De sessiekosten dienen voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden, hiervoor ontvang je een factuur met iDeal-betaallink. Dit om je plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Het bedrag voor het pakket dient na de fotosessie betaald te worden.

3. De foto’s zullen binnen ca. 3 weken na de fotosessie bewerkt zijn en getoond worden tijdens de bestelsessie in de studio. Na het zien van de foto’s maakt de klant een keuze uit de pakketten en eventueel producten.

4. Een bestelling van een pakket per fotosessie is verplicht. Bij een combinatie van fotosessies geldt tevens een bestelling per fotosessie. Bij een combinatie van 2 of meer fotosessies ontvangt de klant 25 euro korting op de sessiekosten.

5. Je hebt kennis genomen van de tarieven zoals vermeld op de website en bent hiermee akkoord.

6. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen. Je ontvangt de foto’s in .jpg formaat. Andere formaten foto’s (.psd of .tiff) worden niet verstrekt.

7. Na toestemming van de klant zal een preview van de sessie, met ca. 6 afbeeldingen, op mijn blog op de website geplaatst worden. Je bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om je preview te delen met vrienden en familie. Voor elke 10 reacties op je blog preview, heb je het recht op een gratis fotoafdruk van 13x18cm.

8. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots/printscreens maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en copyright.

9. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.

10. Voor de opdracht is het portretrecht van toepassing. LYNN Vriesen Fotografie behoudt te allen tijde het copyright en eigendom van alle foto’s.

11. LYNN Vriesen Fotografie of haar leveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan een fysiek product ontstaan na correcte levering hiervan, tenzij er sprake is van een productiefout of gebrekkig product. Klant is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke omgang en/of bevestiging van het product.