Neem contact op

LYNN Vriesen Fotografie
Linda Vriesen
T. 06 – 16 499 173
E. info@lynnvriesenfotografie.nl

KvK: 51589648

Studio:
Muskushouwsestraat 36c
6666 MC Heteren
(naast Harley Davidson garage)

 

Wil je een fotosessie boeken of heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in.

Ik wil graag meer informatie over:
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacy policy

Check voor de zekerheid je spam, mijn emails komen daar wel eens terecht. 

Algemene voorwaarden

 1. De basisprijs voor de fotosessie dekt de tijd en creativiteit van de fotograaf, gedetailleerde bewerking van de foto’s, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan. Naast de basisprijs plaats je een bestelling voor een product. Het totaalbedrag van je fotosessie bestaat uit de basisprijs + product naar keuze.
 2. De basisprijs dient voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden, hiervoor ontvang je een factuur met iDeal-betaallink. Dit om je plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Het bedrag voor het pakket of produkt dient na de fotosessie betaald te worden.
 3. De foto’s zullen binnen 2 a 3 weken na de fotosessie bewerkt zijn en getoond worden tijdens de bestelsessie in de studio. Na het zien van de foto’s kan de klant een keuze maken uit de producten.
 4. Een bestelling van een product per fotosessie is verplicht. Bij een combinatie van fotosessies geldt tevens een bestelling per fotosessie. Bij een combinatie van 2 of meer fotosessies ontvangt de klant 25 euro korting.
 5. Je hebt kennis genomen van de tarieven zoals vermeld op de website en bent hiermee akkoord.
 6. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen. Je ontvangt de foto’s in .jpg formaat. Andere formaten foto’s (.psd of .tiff) worden niet verstrekt.
 7. Na toestemming van de klant zal een preview van de sessie, met ca. 6 afbeeldingen, op mijn blog op de website geplaatst worden. U bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om uw preview te delen met vrienden en familie. Voor elke 10 reacties op uw blog preview, heeft u recht op een gratis fotoafdruk van 13x18cm.
 8. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots/printscreens maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en copyright.
 9. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.
 10. Voor de opdracht is het portretrecht van toepassing. LYNN Vriesen Fotografie behoudt te allen tijde het copyright en eigendom van alle foto’s.
 11. Na ondertekening van dit contract ontvangt de klant een kopie hiervan per email inclusief de eerder verstrekte en op dat moment geldende prijslijst.