Reviews

Lees hier wat andere klanten zeggen over hun fotoshoot bij LYNN Vriesen Fotografie

UITSTEKEND
52 recensies op
Paulien Jansen
Paulien Jansen
29 Mei 2024
Mijn boudoir shoot, was mede door de professionaliteit van Linda een geweldige ervaring. Linda gaf mij het vertrouwen uit mijn comfort zone te stappen en durfde ik mezelf compleet over te geven. Het resultaat is verbluffend!! Ik kijk met veel zelfvertrouwen terug naar deze fantastische ervaring!! Linda dank je wel!
Florine Zendijk
Florine Zendijk
4 April 2024
Ik heb een hele leuke zwangerschapsshoot gehad bij Linda en ben heel blij met het resultaat! Linda geeft fijne aanwijzingen en zorgt snel voor een ontspannen sfeer. Ik zou een shoot bij Linda zeker aanraden!
Dariya Dierdorp
Dariya Dierdorp
20 Maart 2024
Fijne ervaring! Super mooie foto’s geworden.
Saskia de Jong
Saskia de Jong
18 Maart 2024
Super professionele fotografe die prachtige foto's maakt! Ik heb onlangs bij Linda een zwangerschapsfotoshoot gehad op aanraden van vrienden/familie. Bij haar weet je 100% zeker dat je prachtige foto's krijgt. Ik vond het best spannend en foto's maken vind ik in het algemeen ongemakkelijk. Linda zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor de foto's er prachtig uitkomen. Dikke aanrader!!
Jaimie van de Braak (ICT-copywriter)
Jaimie van de Braak (ICT-copywriter)
26 Februari 2024
Ik was op zoek naar een professionele fotograaf voor een unieke zwangerschapsshoot. Inclusief garderobe en fijne studio. Nou, voor dit alles moet je bij Linda zijn! Verschillende rekken met bijzondere kleding en een prachtige studio vol mooie hoeken. Het resultaat: prachtige foto's die mijn verwachting overstegen. Aanrader hoor!
Michel Kooij
Michel Kooij
12 Februari 2024
Vanuit Publiq Belastingadviseurs hebben wij een Personal Branding shoot gedaan met Linda. De samenwerking was vanaf het begin zeer prettig. Linda is meedenkend, weet een ontspannen sfeer te creëren, de doorlooptijd is verrassend snel en de foto's van een hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader voor je bedrijf.
Jacqueline Kleinpenning
Jacqueline Kleinpenning
30 November 2023
Fijne fotoshoot gehad bij Linda. Linda is een fijne en rustige vrouw en weet een ontspannen sfeer te creëren, waardoor op de foto gaan niet eens meer lastig is. Vakvrouw met een groot hart. Dankjewel
Rachelle Flora
Rachelle Flora
28 November 2023
We hadden een erg leuke zwangerschap en newborn shoot gehad. Linda nam goed de tijd voor de shoot. De sfeer was heel relaxed en ze gaf veel begeleiding. We zijn super blij met de resultaat. Dankjewel Linda!
Cindy Elemans
Cindy Elemans
17 November 2023
Hele fijne fotoshoot met mijn moeder en dochter. Lieve professionele vrouw die kennis heeft van wat ze doet. De resultaten zijn prachtig! Ook de visagiste was vriendelijk en professioneel.
Sorea Berends
Sorea Berends
13 Oktober 2023
Erg fijne shoot gehad. De sfeer was erg relaxed en Linda nam goed de tijd voor de shoot, ook toen onze dochter tussendoor nog voeding wilde. Het resultaat mag er zeker zijn!

FOTOSHOOTS

Waar kan ik je mee helpen?

Fotograaf Arnhem Zwangerschapsshoot in fotostudio

ZWANGER

NEWBORN

Baby shoot

BABY

Mommy and Me fotoshoot van jou met je baby

MOMMY & ME

Boudoir fotoshoot

BOUDOIR

PORTRET