Mommy and Me

Fotoshoot van jou met je baby

13 jaar ervaring

In ruim 13 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het fotograferen van baby’s

Tevreden klanten

Al meer dan 500 klanten kwamen bij mij om o.a. een zwangerschapsshoot, newborn shoot of babyshoot te doen

Award winning

Meerdere awards in
fotowedstrijden gewonnen

Mommy and Me fotoshoot

Lieve mama,
Geniet je volop van de speciale band met jouw kindje? Wil je die prachtige momenten samen vastleggen op een unieke manier?

Dan is deze Mommy & Me fotoshoot écht iets voor jou!

De Mommy & Me fotoshoot is perfect voor:

 • Moeders met kindjes vanaf 5 maanden
 • Een speciale verjaardag of mijlpaal
 • Gewoon om te genieten van jullie samenzijn
 • Een uniek cadeau voor jezelf of een dierbare
  Mommy and Me foto shoot in de fotostudio

  Een aantal goede redenen voor een Mommy and Me shoot

  1. Een bewust moment samen met je kind: We creëren samen een ontspannen en plezierige sfeer.

  2. Maak een blijvende herinnering: De foto’s zijn een waardevolle herinnering voor jou en je kind. Hierdoor kunnen jullie nog jaren nagenieten van deze speciale babytijd.

  3. Verbinding: We gaan op zoek naar de mooiste interacties tussen jou en je kindje.

  4. Samen in de schijnwerpers: Ik maak gebruik van natuurlijke lichtinval en sfeervolle decors

  5. Maak gebruik van de speciale klantengarderobe: Van klassiek tot modern, van naturel tot creatief. Er zijn diverse kledingstukken in verschillende stijlen mogelijk. Kies de stijl die past bij jouw persoonlijkheid en wensen. Bekijk ze HIER alvast.

  6. Professionele kwaliteit: Ik heb de juiste kennis en ervaring om prachtige foto’s te maken, waardoor je gegarandeerd verzekerd bent van hoge kwaliteit foto’s.

  7. Comfortabel: De foto’s worden gemaakt in mijn comfortabele studio in Heteren (vlakbij Arnhem langs de A50). 

  8. Speciale pakketten: Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Op die manier zit er altijd een pakket tussen dat past bij jouw budget en wensen.

  Bonus:

   • Een uniek cadeau: Wat is er nou een mooier cadeau dan prachtige foto’s voor jezelf maar ook voor opa/oma.

  Ben je overtuigd? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken!

  Fotoshoot van jouw pasgeboren newborn baby

  Hoe gaat een Mommy and Me shoot

  Ik zorg altijd voor een ontspannen en plezierige sfeer, zodat jullie je relaxt voelen. Daarom werk ik het liefst zo ongeposeerd mogelijk. Uiteraard zorg ik er wel voor dat jullie op je mooist op de foto staan.

  Er is veel ruimte voor spontane interactie tussen jou en je baby.

  Tussendoor geef ik steeds tips en aanwijzingen, zodat je weet wat je moet doen. 

  Het gaat vooral om pure emoties en échte momenten. Lachen en plezier maken is toegestaan 😉

  Wanneer

  De beste periode voor een
  mommy and me shoot
  is vanaf 5 maanden

  Waar

  Voor je shoot ben je van harte welkom in mijn prachtige studio in Heteren
  (bij Arnhem)

  Kleding

  Geen idee wat je aan moet voor je mommy and me shoot? Maak gebruik van mijn klantengarderobe!

  Mommy and Me shoot

  Tips & Tricks

  ❤️ Fotoshoot in een prachtige knusse studio in Heteren (bij Arnhem, langs A50)

  ❤️ Partner en/of broertjes of zusjes van harte welkom 

  ❤️ Een ontspannen fotoshoot samen met je baby

  ❤️ Gratis bestelsessie 2-3 weken na de shoot

  ❤️ Alle foto’s worden professioneel bewerkt

  ❤️ De fotoshoot duurt ca. 30 – 45 minuten

  ❤️ De afspraak voor de shoot vindt plaats op een doordeweekse dag 

  ❤️ Een uitgebreide klantengarderobe met jurken, rokken, vesten en accessoires om uit te kiezen

  ❤️ Verzorgde handen en voeten maken het helemaal af (denk ook aan het verwijderen van plakplaatjes bij kinderen)

  ❤️ Bekijk op mijn Instagram pagina meer foto’s van mama’s met hun baby

  Wil je ook super mooie foto’s van jou
  samen met je baby?

  Mommy and me – Mommy and me fotoshoot – Mommy and Me shoot – Mommy en me shoot – Mommy en me fotoshoot – Moeder en kind shoot – Moeder en kind fotoshoot – Babyshoot  – Babyfotograaf – Sitter – Sittersessie – Kinderen – Kinderfotografie – Baby – Babyfotografie – Foto – Fotoshoot – Fotograaf – Fotografie –  shoot – Arnhem – Heteren –  Elst – Oosterhout – Lent – Nijmegen – Wijchen – Driel – Huissen – Angeren – Gendt – Doornenburg – Oosterbeek – Renkum – Doorwerth – Heelsum – Wageningen – Ede – Velp – Rheden – Rozendaal – Brummen – Dieren – Apeldoorn – Eerbeek

  LYNN Vriesen Fotografie
  Linda Vriesen
  T. 06 – 16 499 173
  E. info@lynnvriesenfotografie.nl

  KvK: 51589648

  Studio:
  Muskushouwsestraat 36c
  6666 MC Heteren
  (naast Harley Davidson garage)

   

  Wil je een fotosessie boeken of heb je een vraag?

  Vul dan onderstaand formulier in.

  Ik wil graag meer informatie over het volgende:
  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacy policy

  Check voor de zekerheid je spam, mijn emails komen daar wel eens terecht. 

  Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden

  1. De sessiekosten voor de fotosessie dekt de tijd en creativiteit van de fotograaf, gedetailleerde bewerking van de foto’s, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan. Naast de sessiekosten plaats je een bestelling voor pakket met digitale foto’s en eventuele fotoproducten. Het totaalbedrag van je fotosessie bestaat uit de sessiekosten + pakket naar keuze.

  2. De sessiekosten dienen voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden, hiervoor ontvang je een factuur met iDeal-betaallink. Dit om je plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Het bedrag voor het pakket dient na de fotosessie betaald te worden.

  3. De foto’s zullen binnen ca. 3 weken na de fotosessie bewerkt zijn en getoond worden tijdens de bestelsessie in de studio. Na het zien van de foto’s maakt de klant een keuze uit de pakketten en eventueel producten.

  4. Een bestelling van een pakket per fotosessie is verplicht. Bij een combinatie van fotosessies geldt tevens een bestelling per fotosessie. Bij een combinatie van 2 of meer fotosessies ontvangt de klant 25 euro korting op de sessiekosten.

  5. Je hebt kennis genomen van de tarieven zoals vermeld op de website en bent hiermee akkoord.

  6. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen. Je ontvangt de foto’s in .jpg formaat. Andere formaten foto’s (.psd of .tiff) worden niet verstrekt.

  7. Na toestemming van de klant zal een preview van de sessie, met ca. 6 afbeeldingen, op mijn blog op de website geplaatst worden. Je bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om je preview te delen met vrienden en familie. Voor elke 10 reacties op je blog preview, heb je het recht op een gratis fotoafdruk van 13x18cm.

  8. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots/printscreens maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en copyright.

  9. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.

  10. Voor de opdracht is het portretrecht van toepassing. LYNN Vriesen Fotografie behoudt te allen tijde het copyright en eigendom van alle foto’s.

  11. LYNN Vriesen Fotografie of haar leveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan een fysiek product ontstaan na correcte levering hiervan, tenzij er sprake is van een productiefout of gebrekkig product. Klant is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke omgang en/of bevestiging van het product.

  12. Na ondertekening van dit contract ontvangt de klant een kopie hiervan per email.

  Tips voor ouders tijdens een newborn shoot

  Onvergetelijke momenten creëren: Tips voor Ouders bij een Newborn Fotoshoot   5 Tips voor ouders voor een onvergetelijke newborn fotoshoot: 1. Plan de shoot op tijd. De beste tijd voor een newbornshoot is binnen de eerste 4 weken na de geboorte. In deze periode...

  10 tips voor een succesvolle newborn shoot

  10 tips voor een succesvolle newborn shoot Het vastleggen van die dierbare momenten van de eerste dagen van je pasgeboren baby is een bijzondere ervaring die je nog jaren zult koesteren. Maar het plannen van een newbornshoot kan overweldigend zijn, vooral als je voor...

  Lichaamstaal baby’s – Deel 2

  Lichaamstaal baby's - Deel 2⁠ ⁠In deel 2 van de reeks over de lichaamstaal van baby's, vertel ik je meer over de handen. Gebruik van handen Vanaf de geboorte kunnen baby’s met hun handjes al veel aan je vertellen.⁠ Hieronder vind je een aantal signalen die je baby je...

  Lichaamstaal baby’s – Deel 1

  Lichaamstaal baby's - Deel 1⁠⁠ Vind je het lastig om de lichaamstaal van je baby te lezen? Lees dan deel 1 van deze berichtenreeks. Je baby vertelt je al heel veel met zijn lijfje. Als je de signalen maar weet op te vangen, kun je toch al heel vroeg met je baby...

  Newborn fotografie, kwestie van plannen

  Newborn fotografie, kwestie van plannen Plannen... hoor ik je denken. Ja euh, hoe dan? Een van die dingen die best lastig is als je net een babytje gekregen hebt. Overal waar je naartoe gaat of wat je wilt gaan doen, moet enigszins gepland worden. Er moet tenslotte...

  Foto’s pasgeboren baby

  Foto's laten maken van je pasgeboren baby Tijdens je zwangerschap twijfelde je misschien nog een beetje. Maar nu niet meer! Je baby is pasgeboren en nu hij/zij er is, lijkt het je toch wel leuk om mooie foto's van je pasgeboren baby te laten maken. Weet je... Soms is...

  Fotoshoot gezin Arnhem – in de studio

  Fotoshoot gezin Arnhem - in de studio Dit mooie gezin kwam naar mijn fotostudio in Arnhem om foto's te maken van hun drieën. Na een moeizame start na de geboorte was de gelegenheid voorbij gegaan om newborn foto's te laten maken. Erg jammer natuurlijk. Gelukkig hebben...

  Jaaroverzicht 2017

  [fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" background_color="#ffffff" background_image="" background_position="center center"...

  Nathen 4 maanden – Baby fotosessie Arnhem

  Nathen 4 maanden - Baby fotosessie Arnhem Als je kindje 4 maanden oud is, is het echt een leuke tijd om een fotosessie te laten maken. Ik adviseer bij baby fotosessies altijd om dit vanaf 4 maanden te doen. Baby's kunnen dan vaak al goed op hun buik liggen en hun...