Familie fotoshoot

Waardevolle foto’s van je familie

Wanneer

Een familie fotoshoot vindt plaats tijdens het ‘gouden uur’ net voor zonsondergang. Met jonge kinderen is het vroege voorjaar of late najaar de beste tijd

Waar

Jij en je familie kunnen kiezen uit een fotoshoot in de studio of buiten in de natuur. Met kinderen adviseer ik meestal om naar buiten te gaan. 

Kleding

Ik geef je van tevoren uitgebreide kledingtips en daarnaast mag je ook gebruik maken van mijn klantengarderobe bestaande uit meerdere jurken.

Familie fotoshoot

Want de tijd vliegt

Hoeveel foto’s heb je nou eigenlijk van jullie hele gezin samen? Je kinderen worden steeds ouder en groter en je hebt steeds minder momenten die je met het hele gezin doorbrengt. Misschien gaan ze zelfs al bijna uit huis of studeren en zie je ze straks nog minder.

Wat is er dan leuker om een gezellig en gezamenlijk moment te combineren met een fotoshoot? Een foto van jullie gezin die straks aan de muur hangt en waarbij je elke keer met veel plezier terugdenkt aan dit moment. Of een prachtig portret van je kind apart of samen waarin je hun mooie karakter zo goed terug ziet.

‘Het gouden uur’. Dit is het uur voor zonsondergang waarbij de zon heel warm en zacht is en alles een prachtige gloed geeft. Perfect voor een familie fotoshoot.

Kleding fotoshoot

Wat kan je het beste aantrekken voor een fotoshoot. Ik vertel je hier meer over OP DEZE PAGINA.

Deze klanten deden al eerder een familie fotoshoot

Linda is een hele fijne, professionele fotograaf! Ze weet alle gezinsleden op hun gemak te stellen zodat we allemaal ontspannen op de foto staan!
Linda zoekt de mooiste plekjes in de buurt voor originele buitenfoto’s!
Esther

Wat Linda maakt is echt kunstig! We hadden een gezinsshoot geboekt met onze dreumes. Linda is geduldig en heeft heel goede kijk op wat mooie ‘shots’ zijn. Er was genoeg ruimte voor de kleine om lekker rond te stappen en toch de prachtigste foto’s te maken. De producten die ze daarna maakte (album, bewerkte foto’s) zijn echt prachtig en tonen waar vakmanschap. Ik ben echt heel blij dat we voor Linda gekozen hebben en kan haar van harte aanbevelen.

Galina

Met haar prachtige warme en sfeervolle foto’s legt Linda mooie herinneringen vast. De canvassen zijn echt een aanrader om zo die mooie momenten met regelmaat terug te kijken en van te genieten! Een sessie met haar doen is ook gewoon erg leuk om te doen als gezin. En met een supermooi aandenken als resultaat!

Marjolein

Mijn werkwijze

Het allerbelangrijkste tijdens een familie fotoshoot is dat jullie je op je gemak voelen. Want dan ben je op je mooist.

Ik geef jullie steeds aanwijzingen wat je moet doen, waar je moet staan en tussendoor praten we over van alles en nog wat. Daarnaast stel ik veel vragen en geef ik jullie kleine opdrachten om samen te doen. Op die manier ontstaan er mooie spontane momenten. En vaak zijn juist die momenten het mooist, wanneer je even niet op mij let.

Dit maakt het niet alleen makkelijker, maar vooral ook erg leuk.

Hoe een familie fotoshoot werkt

Voor de fotosessie

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je sessie. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voorzie ik je van alle benodigde informatie en bespreken we waar je de fotoshoot het liefst zou willen doen.

De fotosessie zelf

Kies je voor een fotosessie in de studio, dan drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je eventueel de kleding die je graag aan wilt. Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen.

Bij een sessie buiten spreken we af op de gekozen locatie. Ik neem eventueel de kleding mee en ter plekke kan je je omkleden. Uiteraard op een rustig plekje.

Na de fotosessie

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

  Gun jezelf die mooie
gezinsfoto voor aan de muur