Portretfotografie

Prachtige foto’s van jezelf tijdens een ontspannen en leuke fotoshoot

 

Zou je graag een mooie portretfoto van jezelf hebben, maar voel je je eigenlijk niet zeker over jezelf? Laat mij je daarbij helpen.

Ik heb al 12 jaar ervaring als fotograaf en mijn doel is altijd om iemand mooi maar toch als zichzelf op de foto te zetten.

Met mijn relaxte tactieken weet ik bij iedereen een spontane lach op het gezicht te toveren. Zonder dat je je ongemakkelijk voelt.

Wat is een reden om te kiezen voor portretfotografie?

Heb jij ook dat gevoel, dat wij als vrouwen voortdurend geconfronteerd worden met maatschappelijke druk om er op een bepaalde manier uit te zien. Er wordt ons verteld dat we dun moeten zijn, een perfecte huid moeten hebben en er altijd op ons best uit moeten zien.

Maar hoe zit het met het accepteren van hoe we eruit zien en wie we zijn? Onze vrouwelijkheid. Dat mag er namelijk zijn. Dit is waar portretfotografie om draait:

Je mag er zijn, gewoon zoals je bent!

Bij portretfotografie gaat het er niet alleen om, om ons uiterlijk vast te leggen, maar ook ons innerlijk waar het uiteindelijk allemaal omgaat. Met portretfotografie kunnen we dit laten zien en tijdloze beelden maken zoals je écht bent

Dus of je nu slank van jezelf bent met maatje 36, een moeder met een lichaam die meerdere kinderen gedragen heeft en graag een paar kilo lichter zou willen zijn of een ondernemer bent die de foto’s graag ook zakelijk wilt kunnen gebruiken. Het maakt niet uit. Jij bent mooi zoals je bent!

Lees verder om te ontdekken hoe portretfotografie je kracht kan geven en je unieke jij kan vastleggen.

Dus wil jij:

  • Je zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeteren?
  • Je persoonlijkheid en stijl uitdrukken op beeld?
  • Je eigen ik tonen?
  • Herinneringen vastleggen en koesteren voor nu en later?

Wat levert het jou op?

 

Dit is ook precies de reden waarom ik portretfotografie voor vrouwen aanbied.

Zodat jij met meer zelfvertrouwen naar jezelf kijkt en trots op jezelf bent. Gewoon zoals je bent. Want jij als persoon mag er zijn, ongeacht hoe je eruit ziet.

Tijdens de shoot is het geen stijve poseersessie. Het is juist heel ontspannen. Ik geef je aanwijzingen wat je moet doen, zodat jij op je voordeligst op de foto staat.

Het resultaat

En na die fotoshoot wil je daar natuurlijk een tastbare herinnering aan hebt. Ik bied meerdere producten aan waar je uit kan kiezen om zo optimaal mogelijk van je portret te genieten.

Denk daarbij aan wanddecoratie, een maatwerk album of een prachtige passe partout box om je foto’s mooi neer te zetten.

GLAMOUR

PUUR

Bij Glamour zit alles erop en eraan:

Intakegesprek

Voorbereidingstips per mail

Professionele visagie en haarstyling

Persoonlijk kledingconsult

Gebruik klantengarderobe

Professionele fotoshoot van ca. 2-3 uur

3 outfits

Presentatie- en bestelsessie

Ophaalmoment wanneer je je prints/albums/wanddecoratie kunt ophalen

Exclusief digitale foto’s en/of producten

Inclusief mini fotoalbum

Je voelt je als een model voor een dag

Bij Puur gaan we uit van eenvoudige elegantie:

Intakegesprek

Voorbereidingstips per mail

Persoonlijk kledingconsult

2 outfits

Professionele fotoshoot van ca. 1,5 uur

Presentatie- en bestelsessie

Ophaalmoment wanneer je je prints/albums/wanddecoratie kunt ophalen

Exclusief digitale foto’s en/of producten

Inclusief mini fotoalbum

Je wordt gefotografeerd zoals je écht bent

€ 375

€ 225

Super leuke shoot gehad samen met Linda. Ze geeft duidelijke aanwijzingen over de beste pose, zorgt voor een ontspannen sfeer en neemt voldoende tijd en ruimte om even te wennen aan het maken van de foto’s.

Linda krijgt iedereen mooi op een foto!

Esther

Een super leuke en ontspannen fotoshoot gehad met Linda. Ik voelde mij echt op mijn gemak bij haar.

Het eindresultaat is echt prachtig geworden, zo blij mee! Ze kunnen zo in een glossy!

Linda is een echte aanrader!

Tamara

Wat een leuke fotoshoot heb ik gehad! Linda zorgt ervoor dat je op je allerbest op de foto komt. Ze geeft constant tips qua houding en dat werkt zo relaxt. Geen stress over hoe je op de foto komt want ze zegt precies wat je moet doen. Ondertussen ben je lekker in gesprek en wordt er veel gelachen wat zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer.
Ook super blij met het resultaat! Zoveel mooie foto’s dat ik ze eigenlijk allemaal wilde hebben 😚. Dankjewel Linda! Je bent echt een topper!

Chantal

Hoe gaat een portretfotografie sessie in zijn werk?

Het allerbelangrijkste tijdens een portretfotografie sessie is dat jij je op je gemak voelt. Want dan ben je op je mooist.

Vraag je je af of je wel mooi op een foto kan staan?

Deze vraag stelt bijna iedereen zichzelf wel. Maar na 12 jaar fotografie ervaring kan ik zeggen, dat ik elke vrouw mooi op de foto kan zetten. Ik laat je sterke en mooiste kant naar voren komen en positioneer je zo in het licht dat je achteraf versteld zal staan dat jíj dat bent.

Ik geef je steeds aanwijzingen wat je moet doen, hoe je moet staan, waar je je handen laat en tussendoor praten we over van alles en nog wat, waardoor het ‘poseren’ een stuk makkelijker en leuker wordt.

Hoe een portretfotografie sessie werkt

Voor de fotoshoot

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je portret shoot. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voorzie ik je van alle benodigde informatie en bespreken we alle details.

De fotoshoot zelf

Kies je voor een Glamour portret sessie, dan drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en gaat de visagiste met je aan de slag.

Kies je voor Puur dan bekijken we na de koffie je kleding en kies je de kleding die je graag als eerste aan wilt.

In de studio kan  je tevens alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen tijdens de bestelsessie.

Na de fotoshoot

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens de portret sessie. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik je vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

Een portretfotografie sessie is het ontdekken, vieren en trots zijn op wie je echt bent