Zwangerschaps shoot Arnhem – Rachelle 36 weken

Bekijk hier de zwangerschaps shoot van  Rachelle uit Arnhem toen zij 36 weken zwanger was.

De vraag die ik heel vaak krijg is:

Wanneer kan ik het beste een zwangerschaps shoot doen?

Mijn antwoord is dan altijd ‘ergens tussen week 32 en 36 van je zwangerschap’. Dit is namelijk een beetje afhankelijk van het feit hoe hard je buik groeit, of dit je 1e kindje is of je tweede, derde, vierde kindje (etc.) is.

Je buik groeit namelijk vaak iets sneller als je al een kindje hebt gekregen. En als je twijfelt, bel of mail me dan om te overleggen.

Deze prachtige dame was 36 weken zwanger tijdens haar zwangerschaps shoot en je ziet dat haar buik mooi rond is. Ze koos voor een shoot in mijn studio in Heteren (bij Arnhem). Mijn studio heeft een fijne warme sfeer en is van alle gemakken voorzien.

Het Perfecte Aandenken: Een Onvergetelijke Zwangerschapsshoot voor Eeuwige Herinneringen

Als je binnenkort een baby verwacht, is een zwangerschapsshoot een onmisbaar onderdeel van je reis. Het is een bijzondere manier om de schoonheid van je zwangerschap vast te leggen en unieke herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Ik begrijp dat elke zwangerschap uniek is en daarom bied ik een onvergetelijke ervaring voor aanstaande moeders. Ik wil graag jouw verhaal vertellen en de prachtige momenten vastleggen terwijl je je voorbereidt op het moederschap. Met een combinatie van artistieke creativiteit en professionele begeleiding zorg ik ervoor dat jouw zwangerschapsshoot er eentje wordt die echt bij je past.

Of je nu kiest voor een intieme binnenshoot of een adembenemende buitenshoot op een betoverende locatie, ik zorg ervoor dat je je comfortabel voelt en dat je straalt. Het resultaat? Geweldige foto’s die een blijvend aandenken vormen aan deze speciale periode in je leven.

Tips voor je kleding tijdens een mooie zwangerschapsshoot

Wat je draagt tijdens je zwangerschaps shoot is erg belangrijk. Je kan hiermee de aandacht leggen op je prachtige buik en het zorgt er ook voor dat je jezelf ook super mooi voelt. 

Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de perfecte outfits voor je zwangerschapsshoot.

  1. Kies voor comfort: Tijdens je zwangerschap is belangrijk dat je je lekker voelt in wat je aan hebt. Kies voor kledingstukken die je buik mooi accentueren, maar ook zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid en gemak.
  1. Zachte, neutrale kleuren: Zachte en neutrale kleuren zoals pastelroze en crème zorgen voor een rustige sfeer in je foto’s. Vermijd drukke patronen en felle kleuren, omdat deze de aandacht kunnen afleiden van jou en je buik.
  2. Durf buiten je comfortzone te gaan: Op de foto gaan is al spannend op zich, maar durf ook eens buiten je comfortzone te gaan om écht fantastische foto’s te maken. Kies eens voor een kledingstuk dat net een beetje meer is voor je gevoel. Je zal zien dat je je er zelf ook anders door gaat voelen, waardoor je extra straalt en je je krachtig voelt als vrouw én moeder. 
Fotograaf Arnhem - Nijmegen zwangerschapsshoot newborn shoot

Klantengarderobe

Bekijk hier de klantengarderobe met verschillende zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens je zwangerschaps shoot

Je partner en kinderen betrekken bij je zwangerschapssessie

De zwangerschap is niet alleen een bijzondere tijd voor jou als aanstaande moeder, maar ook voor je partner en eventuele andere kinderen in het gezin. Een zwangerschapssessie samen met elkaar kan nog meer betekenis toevoegen aan de foto’s.

1. Een bewust moment samen:
Mannen zijn er meestal niet zo happig op om samen op de foto te gaan. Het voelt ongemakkelijk en voelen zich daardoor niet zichzelf. Ik snap dat. Echt.

Probeer het dan te zien als een bewust moment samen waarbij jullie even genieten van elkaar en jullie kindje dat eraan komt. Denk bijvoorbeeld aan een zachte omhelzing, een liefdevolle blik of het voelen van de bewegingen van de baby, deze intieme momenten leggen we voor altijd vast.

2. Jullie andere kinderen erbij betrekken:
Als je al kinderen hebt, is het natuurlijk super leuk om hen ook te betrekken bij de zwangerschapssessie.

Denk je nu gelijk ‘maar mijn kind gaat dat nooit doen’?
No worries… ik heb inmiddels 13 jaar ervaring met het fotograferen van kinderen en weet ze altijd wel op een of andere manier te betrekken bij de foto’s. Daar heb ik zo mijn trucjes voor 😉.

Een handje of kusje op een buik zijn prachtige beelden en herinneringen. Niet alleen voor nu maar ook voor later. Wat zullen ze trots zijn om zichzelf op de foto’s te zien. 


Wat ga je met je zwangerschapsfoto’s doen na de shoot?

Na de zwangerschaps shoot wil je natuurlijk je prachtige foto’s tentoonstellen en bewaren, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Hier zijn enkele ideeën om je zwangerschapsfoto’s op een mooie manier te presenteren en te bewaren voor je kinderen voor later. 

1. Wanddecoratie: Kies een paar favoriete foto’s en plaats ze in mooie fotolijst of laat het afdrukken op canvas of aluminium. Deze kan je op een plank, dressoir of aan de muur plaatsen, waardoor je zwangerschapsfoto’s een prominente plek in je huis krijgen. 

2. Fotoalbum: Creëer een prachtig fotoalbum met je favoriete foto’s. Een fotoboek is een mooie manier om je zwangerschap vast te leggen en het door te geven aan je kinderen voor later. Ik lever prachtige maatwerk albums, helemaal zoals jij het mooi vindt. 

3. Digitale foto’s: Als je je zwangerschapsfoto’s liever digitaal wilt bewaren, kan je ze in een diavoorstelling op je computer, telefoon of tv weergeven. Ook kan je ze makkelijk aan iemand anders laten zien. Wat ook een leuke optie is, is om je foto’s te plaatsen in een digitale fotolijst. 

Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je je zwangerschapsfoto’s presenteert en bewaart op een manier die bij je past. 

Wanddecoratie foto op canvas

Volg mij ook op Instagram, Facebook en Pinterest voor meer prachtige foto’s, nieuwtjes en acties