Babyshoot

Dat eerste jaar vliegt voorbij

Een babyshoot voor nu en later

 In het eerste levensjaar van een baby leren ze een ton aan nieuwe dingen. Dat begint met hun hoofd omhoog houden, handjes en voetjes ontdekken, omrollen, kruipen, zitten en uiteindelijk staan en soms al lopen. 

Al deze nieuwe vaardigheden van je baby, vragen erom om dit vast te leggen in een mooie babyshoot. 

Want dit wil je toch nooit meer vergeten?

Wanneer

Een babyshoot kan plaatsvinden ergens in het eerste jaar van je baby. Het is leuk als je baby goed op de buik kan liggen en/of handjes en voetjes ontdekt heeft.

Waar

In mijn studio in Arnhem vindt de babyshoot plaats. Deze is voorzien van het perfecte licht en alle benodigdheden voor een mooi eindresultaat.

Kleding

Het is mooi als je baby kleding aanheeft in natuurlijke of warme tinten tijdens de shoot. Vermijd prints, tekst en drukke opdrukken. Dit leidt alleen maar af.

Hoe gaat een babyshoot?

Babyshoots vinden plaats in mijn studio in Arnhem. De shoot is niet geposeerd en minimaal geregiseerd. Ik volg altijd het ritme van je baby en laat me door hem/haar leiden.

Lekker knuffelen met je baby en samen zijn als gezin, dat is wat we doen tijdens een babyshoot.

Broertjes en zusjes zijn uiteraard van harte welkom en levert vaak hele vertederende beelden op.

Foto’s waar je altijd wel naar kan blijven kijken van je baby.

babyshoot

Hoe het werkt

Voor de shoot

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je babyshoot. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek geef ik je alle benodigde informatie en tips.

De shoot zelf

Bij binnenkomst drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en bekijken we de kleding die je bij je hebt of maak je een keuze uit de kleding in de studio. 

Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen om nog meer van de foto’s van je babyshoot te genieten.

 

Na de shoot

Na de babyshoot maak ik een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen. Dit om later optimaal te kunnen genieten van de foto’s. 

Maak dat eerste jaar tastbaar met een babyshoot