Boekingsformulier fotoshoot

Soort fotoshoot*
Ik ben akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals hieronder vermeld.*
Ik ben op de hoogte dat er naast de opnamekosten een bestelling van een pakket plaatsvindt.*

Mijn tarieven kan je HIER nogmaals bekijken

Algemene voorwaarden

 1. De opnamekosten voor de fotosessie dekken de tijd en creativiteit van de fotograaf, gedetailleerde bewerking van de foto’s, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan. Naast de opnamekosten plaats je een bestelling voor een pakket. Het totaalbedrag van je fotosessie bestaat uit de opnamekosten + pakkeet naar keuze.
 2. De opnamekosten dienen voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden, hiervoor ontvang je een factuur met iDeal-betaallink. Dit om je plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Het bedrag voor het pakket of produkt dient na de fotosessie betaald te worden.
 3. De foto’s zullen binnen 2 a 3 weken na de fotosessie bewerkt zijn en getoond worden tijdens de bestelsessie in de studio. Na het zien van de foto’s kan de klant een keuze maken uit de producten.
 4. Een bestelling van een pakket per fotosessie is verplicht. Bij een combinatie van fotosessies geldt tevens een bestelling per fotosessie. Bij een combinatie van 2 of meer fotosessies ontvangt de klant 25 euro korting.
 5. Je hebt kennis genomen van de tarieven zoals vermeld op de website en bent hiermee akkoord.
 6. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen. Je ontvangt de foto’s in .jpg formaat. Andere formaten foto’s (.psd of .tiff) worden niet verstrekt.
 7. Na toestemming van de klant zal een preview van de sessie, met ca. 6 afbeeldingen, op mijn blog op de website geplaatst worden. U bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om uw preview te delen met vrienden en familie. Voor elke 10 reacties op uw blog preview, heeft u recht op een gratis fotoafdruk van 13x18cm.
 8. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots/printscreens maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en copyright.
 9. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.
 10. Voor de opdracht is het portretrecht van toepassing. LYNN Vriesen Fotografie behoudt te allen tijde het copyright en eigendom van alle foto’s.
 11. Na ondertekening van dit contract ontvangt de klant een kopie hiervan per email.