Bijzondere boudoir fotoshoot

Bijzondere boudoir fotoshoot: voel je zelfverzekerd en straal!

Stiekem zou je wel een zo’n bijzondere boudoir fotoshoot willen doen, maar iets houdt je tegen. We kennen allemaal wel dat gevoel dat je liever net een paar kilo kwijt zou willen zijn, of juist iets meer zou willen wegen, iets minder groeven of rimpels zou willen hebben of dat je een volle bos haar zou hebben. Er heerst een hoge maatschappelijke en sociale druk, waardoor je dit soort onzekere gevoelens hebt. En dat is helemaal niet raar, ik denk dat iedereen hier wel last van heeft.

Maar tijdens een boudoir fotosessie draait het om hoe JIJ bent en dat het oké is hoe je eruit ziet, of dat nou met maatje 36 of 46 is. Het gaat om jou, want jij bent uniek. Er is maar 1 jij en daar mag je super trots op zijn. Gewoon zoals je bent, want dan ben je op je mooist. Een boudoir fotoshoot biedt je de mogelijkheid om jezelf te accepteren zoals je bent en te tonen zoals jij dat wilt.

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf die bijzondere boudoir fotoshoot en ontdek hoe je jezelf kunt laten zien in al je pracht en kracht!

Bijzondere Boudoir fotoshoot

Wat is een boudoir fotoshoot

Ik krijg nog wel eens vragende blikken als ik vertel dat ik boudoir fotografie doe. Een boudoir fotoshoot is een intieme fotosessie waarbij de nadruk ligt op je natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid. Dus gewoon zoals je bent. 

Het is een manier om jezelf te laten zien zoals je die misschien nog nooit eerder hebt laten zien. Misschien voelt het daardoor ook best een beetje spannend.

Een boudoir fotoshoot is meer dan sexy foto’s in lingerie. Het gaat erom dat je jezelf accepteert zoals je bent en daar kracht uitput. Of je nu kiest voor elegante en verleidelijke poses of juist voor speelse en ondeugende of relaxte poses, het is helemaal aan jou om te bepalen hoe je jezelf wilt laten zien.

Bijzondere boudoir fotoshoot

Waarom zou je een boudoir fotoshoot doen?

Een boudoir fotoshoot kan je veel voordelen opleveren, zowel voor jezelf als voor je zelfvertrouwen. Hier zijn enkele redenen waarom een boudoir fotoshoot de moeite waard kan zijn:

 1. Jezelf uiten: Een boudoir fotoshoot biedt je de mogelijkheid om jezelf op een unieke en persoonlijke manier te laten zien, zoals je echt bent.
 1. Je zelfvertrouwen vergroten: Een boudoir fotoshoot kan je zelfvertrouwen vergroten. Het is een gelegenheid om jezelf te accepteren, inclusief al je imperfecties. Dit kan een positieve invloed hebben op je zelfbeeld en je algehele gevoel van welzijn. Je zult zien wat voor een krachtige en mooie vrouw je bent.
 1. Cadeau voor jezelf of je partner: Een boudoir fotoshoot kan een geweldig cadeau zijn, zowel voor jezelf als voor je partner. Het is een intiem en persoonlijk cadeau dat je kunt koesteren en delen met degene van wie je houdt.
Bijzondere boudoirfotografie

Voorbereiding op een boudoir fotoshoot

Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvolle boudoir fotoshoot. Hier zijn enkele tips om je voor te bereiden:

 1. Kies de juiste kleding: Denk na over welke kleding en lingerie je wilt dragen tijdens de fotoshoot. Kies iets waarin je je lekker en zelfverzekerd voelt. Experimenteer met verschillende stijlen en kleuren om te ontdekken wat het beste bij je past.
 1. Zorg voor jezelf: Besteed aandacht aan jezelf in de dagen voorafgaand aan de fotoshoot. Neem de tijd om te ontspannen, jezelf te verzorgen en jezelf goed te voelen. Dit kan onder andere betekenen dat je een massage neemt, een bad neemt of jezelf trakteert op een nieuwe outfit.
 1. Oriënteer je: Ga van tevoren op zoek naar foto’s die je aanspreken qua stijl. Maak een moodboard op Instagram of Pinterest en deel deze met je fotograaf.
Bijzondere boudoir fotoshoot

Kleding en accessoires voor een boudoir fotoshoot

De keuze van kleding en accessoires is een belangrijk onderdeel van een boudoir fotoshoot. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste items:

 1. Lingerie: Lingerie is een populaire keuze voor een boudoir fotoshoot. Kies een setje dat je figuur flatteert en waarin je je lekker en jezelf voelt. Experimenteer met verschillende stijlen, kleuren en materialen om te ontdekken wat het beste bij je past. Neem eventueel een vriendin mee als je hiervoor gaat shoppen.
 1. Kleding: Naast lingerie kun je ook andere kledingstukken dragen tijdens een boudoir fotoshoot. Denk aan een oversized trui, een zijden badjas of een mooi nachthemd of overhemd. Kies iets dat past bij jouw persoonlijke stijl en waarin je jezelf kunt laten zien zoals je werkelijk bent.
 1. Accessoires: Accessoires kunnen een boudoir fotoshoot compleet maken. Denk aan sieraden, kousen, hoge hakken, een hoed of een mooie sjaal. Kies items die je passen bij jou als persoon en waardoor je je zelfverzekerd voelt en van gaat stralen.

Mijn klantengarderobe bevat tevens items die geschikt zijn voor een boudoir fotoshoot. Bekijk de garderobe HIER.

fotoshoot in lingerie

Poseren tijdens een boudoir fotoshoot

Je denkt nu waarschijnlijk…. HELP ik heb geen idee hoe ik moet poseren, want heb hier geen ervaring mee. Geen paniek. Niemand heeft eigenlijk ervaring met poseren en daarom ben ik er om je stap voor stap te begeleiden. Ik doe alle poses voor, zodat je straks op je mooist op de foto staat.

Hier zijn alvast enkele tips om je te helpen:

 1. Ontspan: Het is normaal om zenuwachtig te zijn voor een boudoir fotoshoot. Probeer te ontspannen en vertrouw op mij. Laat jezelf los en wees niet bang om jezelf te zijn. Dit zal je helpen om natuurlijke en authentieke beelden te creëren.
 1. Experimenteer met poses: Probeer verschillende poses uit tijdens de fotoshoot. Denk aan zittende, liggende, staande of bewegende poses. We zullen verschillende houdingen en gezichtsuitdrukkingen proberen om te ontdekken wat het beste bij je past.
 1. Uitdrukking: Expressie is belangrijk tijdens een boudoir fotoshoot. Laat je emoties zien en wees niet bang om jezelf uit te drukken. Denk aan zelfverzekerdheid, sensualiteit, speelsheid of verleiding. Laat zien wie je bent en straal in je foto’s.

Ervaringen en reviews van boudoir fotoshoots

Om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten tijdens een boudoir fotoshoot, kun je ervaringen en reviews lezen van anderen die al eerder een boudoir fotoshoot hebben gehad. Hier zijn enkele citaten van vrouwen die hun ervaringen delen:

Echt ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vond het echt een onwijs leuke en toffe ervaring! Voelde me enorm op me gemak en ik (als niet gewend zijnde om op de foto te gaan) verbaasde mezelf hoe zelfverzekerd ik me voelde! Ik hoop dat je nog heel lang heel veel mensen mag vastleggen als de meest dierbare herinnering ooit.

Yvonne

Een onzekere vrouw al lijkt dat voor velen soms niet zo. De shoot gaf mij het vertrouwen dat ik er mag zijn. Mede door de professionaliteit van Linda, kon ik helemaal mezelf zijn tijdens de shoot! Het resultaat is verbluffend en vol zelfvertrouwen kijk ik op een geweldige ervaring terug!

Paulien

Kosten voor een boudoir fotoshoot

De totale investering voor je boudoir fotoshoot is afhankelijk van wat je kiest. Je hebt daarbij de keuze om alleen digitale foto’s te kiezen of een combinatie met een mooi groot fotoalbum of wanddecoratie.

Bekijk HIER de pagina met alle informatie over de kosten voor je fotoshoot.

Conclusie

Een boudoir fotoshoot is een bijzondere ervaring waarin je jezelf kunt omarmen, zelfverzekerd kunt voelen en kunt stralen als nooit tevoren. Het is een kans om je schoonheid en vrouwelijkheid te vieren en jezelf te laten zien zoals je écht bent.

Trakteer jezelf op die speciale boudoir fotoshoot en ontdek hoe je jezelf kunt laten zien in al je pracht en kracht!
Dus waar wacht je nog op?

Plan hieronder direct je kennismakingsgesprek in