Zwangerschapsjurk fotoshoot

Zwangerschapsjurk voor je fotoshoot

Heb je geen mooie jurk voor je zwangerschapsshoot of andere elegante kleding voor tijdens een zwangerschapsfotoshoot? Geen paniek! Ik heb een hele garderobe vol met zwangerschapsjurken en andere kledingstukken die je geweldig zullen staan. Een client closet heet dit met een sjiek woord.

Weer een punt minder waarover je je zorgen hoeft te maken. Ook voor je partner en baby (bij een newborn shoot) heb ik shirts, truien, rompertjes en pakjes beschikbaar.

Als je kleding aan hebt waar je je lekker in voelt, zul je ook met een fijner gevoel op de foto gaan en er stralend en geweldig uitzien.

Het is dus best belangrijk om hier van tevoren over na te denken. Wat wil ik aan? Waar voel ik me fijn in? Wil ik een mooie jurk aan? Of juist een body? Ook bedekt bloot is super vrouwelijk en stijlvol.

Klik hieronder voor meer informatie over een zwangerschapsshoot binnen of buiten op locatie.

Wat is nog meer handig om mee te nemen
en te weten voor je zwangerschap fotoshoot?

  • Ondergoed in verschillende kleuren/stijlen.
    Een huidskleurige slip (geen positie-ondergoed) is mooi onopvallend onder een jurk.
  • Een haarclip, elastiek of haarband
    Als je je haar los draagt tijdens de shoot, is het ook leuk om af te wisselen hiermee.
  • Mooi vest of ander kledingstuk van jezelf
  • Zorg voor verzorgde handen en voeten, aangezien deze ook in beeld zullen zijn. Dit geldt ook voor je partner en/of kinderen
  • Wil je helemaal shinen en er op je mooist uitzien, laat dan je make-up verzorgen door een visagiste. Als je hier interesse in hebt, laat het me dan weten.

Zwangerschapsjurken

Fotoshoot in de studio
« van 2 »

Zwangerschapsjurken fotoshoot

Buiten op locatie

Volg je mij ook al op Instagram?