Boekingsformulier fotoshoot

Boekingsformulier fotoshoot
Soort fotoshoot *
Locatie shoot*
Wil je je make-up en haar laten doen door een visagiste? (meerprijs 150 euro)*
Ik ben akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals hieronder vermeld.*
Ik ben op de hoogte dat er naast de basisprijs een bestelling van producten plaatsvindt.*

Mijn prijslijst kan je HIER nogmaals bekijken

Algemene voorwaarden

 1. De basisprijs voor de fotosessie dekt de tijd en creativiteit van de fotograaf, gedetailleerde bewerking van de foto’s, verzorging van de nabestelling en afhandeling hiervan. Naast de basisprijs plaats je een bestelling voor een product. Het totaalbedrag van je fotosessie bestaat uit de basisprijs + product naar keuze.
 2. De basisprijs dient voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden, hiervoor ontvang je een factuur met iDeal-betaallink. Dit om je plek in mijn agenda te garanderen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Bij ziekte wordt de afspraak verschoven. Het bedrag voor het pakket of produkt dient na de fotosessie betaald te worden.
 3. De foto’s zullen binnen 2 a 3 weken na de fotosessie bewerkt zijn en getoond worden tijdens de bestelsessie in de studio. Na het zien van de foto’s kan de klant een keuze maken uit de producten.
 4. Een bestelling van een product per fotosessie is verplicht. Bij een combinatie van fotosessies geldt tevens een bestelling per fotosessie. Bij een combinatie van 2 of meer fotosessies ontvangt de klant 25 euro korting.
 5. Je hebt kennis genomen van de tarieven zoals vermeld op de website en bent hiermee akkoord.
 6. Het is niet mogelijk om onbewerkte foto’s te kopen. Je ontvangt de foto’s in .jpg formaat. Andere formaten foto’s (.psd of .tiff) worden niet verstrekt.
 7. Na toestemming van de klant zal een preview van de sessie, met ca. 6 afbeeldingen, op mijn blog op de website geplaatst worden. U bent van harte welkom (en wordt aangemoedigd) om uw preview te delen met vrienden en familie. Voor elke 10 reacties op uw blog preview, heeft u recht op een gratis fotoafdruk van 13x18cm.
 8. Reproductie van de foto’s zonder uitdrukkelijk toestemming van de fotograaf is verboden en wettelijk niet toegestaan. Scannen, screenshots/printscreens maken en afdrukken van deze foto’s worden allemaal beschouwd als inbreuk op het auteursrecht en copyright.
 9. Compactcamera’s en spiegelreflexcamera’s zijn uitdrukkelijk verboden tijdens een fotosessie.
 10. Voor de opdracht is het portretrecht van toepassing. LYNN Vriesen Fotografie behoudt te allen tijde het copyright en eigendom van alle foto’s.
 11. LYNN Vriesen Fotografie of haar leveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan een fysiek product ontstaan na correcte levering hiervan, tenzij er sprake is van een productiefout of gebrekkig product. Klant is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke omgang en/of bevestiging van het product. 
 12. Na ondertekening van dit contract ontvangt de klant een kopie hiervan per email inclusief de eerder verstrekte en op dat moment geldende prijslijst.