Zwangerschapsshoot met partner

Een tastbare herinnering die nooit meer terugkomt

Wanneer

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen
week 32 en 36 van je
zwangerschap

Waar

Je kan kiezen uit een
zwangerschapsshoot in de studio of buiten
in de natuur

Kleding

Voor je zwangerschapsshoot mag gebruik maken van de zwangerschapsjurken uit mijn klantengarderobe

Waarom een zwangerschaps shoot met je partner doen?

Vol verwachting kijken jullie uit naar dat moment dat je kindje er eindelijk is.

Wil je niet vergeten hoe je deze super bijzondere periode beleefd hebt? En vind je het belangrijk dat je kindje later weet hoe hij/zij in je buik zat?

Kinderen vinden dit namelijk reuze interessant en voelen zich echt belangrijk als ze een foto van jou met dikke buik zien, wetende dat hij/zij daarin zat.

Een periode die je nooit had willen missen en waar je jaren later nog steeds met liefde en trots op terug kijkt.

Deze klanten deden al eerder een zwangerschapsshoot

Ik heb een leuke zwangerschapsshoot gehad. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Linda en dat heeft, naast de mooie kleding en studio, voor veel mooie foto’s gezorgd! Het was uiteindelijk echt moeilijk een keuze te maken. Super blij dus met het resultaat en zodra ons kleine meisje wat ouder is, zullen wij weer een fotoshoot doen!

Yorike

Linda zorgde er tijdens de (last minute) zwangerschapsshoot voor dat ik me op mijn gemak voelde voor de camera – ik ben liever op de achtergrond. Zelfs mijn partner vond het leuk. De foto’s zijn prachtig geworden! Een vakvrouw die flexibel is in de planning en zelfs muurbloemetjes met gemak stralend op de foto weet te zetten.

Janneke

Linda is een hele goede fotograaf met veel ervaring. Ik heb bij haar mijn zwangerschapsshoot gedaan en ook een newborn shoot toen mijn kindje is geboren. De gemaakte foto’s zijn van topkwaliteit en Linda weet je goed te positioneren zodat alles foto’s een plaatje worden. Ook met de newborn shoot zie je dat ze veel ervaring heeft met baby’s. In de studio was het aangenaam warm en heeft mijn kindje lekker door kunnen slapen.

Ik zou Linda zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede fotograaf in Arnhem!

Martine

Werkwijze zwangerschapsshoot

Het allerbelangrijkste tijdens een zwangerschapsshoot is dat jij je en je partner je op je gemak voelen. Want dan ben je op je mooist.

Ik geef je steeds aanwijzingen wat je moet doen, hoe je moet staan, waar je je handen laat en tussendoor praten we over van alles en nog wat… je zwangerschap, jullie kindje, de bevalling, maar ook over allerlei andere onderwerpen die ter sprake komen. En vaak zijn juist die momenten tussendoor de mooiste, wanneer je even niet poseert of op mij let.

Daarnaast stel ik jullie allerlei vragen of geef ik opdrachten waardoor het ‘poseren’ een stuk makkelijker en leuker wordt.

Hoe een zwangerschapsshoot werkt

Voor de fotoshoot

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je zwangerschapsshoot. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voorzie ik je van alle benodigde informatie en bespreken we waar je de fotoshoot het liefst zou willen doen.

De fotoshoot zelf

Kies je voor een zwangerschapsshoot in de studio, dan drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je de kleding die je graag aan wilt. Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen.

Bij een shoot buiten spreken we af op de gekozen locatie. Ik neem de kleding mee en ter plekke kan je je omkleden. Uiteraard op een rustig plekje.

Na de fotoshoot

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens de zwangerschapsshoot. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

  Een zwangerschapsshoot is een intiem moment samen met je kindje en je partner