Zwanger fotosessie

Een tastbare herinnering aan een periode die nooit meer terugkomt

Wanneer

De beste periode is tussen
week 32 en 36 van je
zwangerschap

Waar

Je kan kiezen uit een
fotosessie in de studio of buiten
in de natuur op een van de prachtige locaties

Kleding

Je mag gebruik maken van mijn klantengarderobe bestaande uit meerdere jurken en andere kledingstukken

Een bijzondere periode in je leven

Je kindje nooit eerder zo dichtbij je gevoeld

Vol verwachting kijk je uit naar dat moment dat je kindje er eindelijk is.

Wil je niet vergeten hoe je deze super bijzondere periode beleefd hebt? En vind je het belangrijk dat je kindje later weet hoe hij/zij in je buik zat?

Kinderen vinden dit namelijk reuze interessant en voelen zich echt belangrijk als ze een foto van jou met dikke buik zien, wetende dat hij/zij daarin zat.

Een periode die je nooit had willen missen en waar je jaren later nog steeds met liefde en trots op terug kijkt.

Deze klanten gingen je al voor

Ondanks de corona tijd hebben we een super mooie shoot gehad met Linda. Na overleg en wensen vanuit beide kanten zijn we tot een mooie locatie gekomen. Bij een volgende zwangerschap zou ik Linda zeker weer benaderen.

Yvon

Linda zorgde er tijdens de (last minute) zwangerschapshoot voor dat ik me op mijn gemak voelde voor de camera – ik ben liever op de achtergrond. De foto’s zijn prachtig geworden! Een vakvrouw die flexibel is in de planning en zelfs muurbloemetjes met gemak stralend op de foto weet te zetten.

Janneke

Linda is een hele goede fotograaf met veel ervaring. Ik heb bij haar mijn zwangerschapsfotoshoot gedaan en ook een newbornfotoshoot toen mijn kindje is geboren. De gemaakte foto’s zijn van topkwaliteit en Linda weet je goed te positioneren zodat alles foto’s een plaatje worden. Ook met de newbornfotoshoot zie je dat ze veel ervaring heeft met baby’s. In de studio was het aangenaam warm en heeft mijn kindje lekker door kunnen slapen.

Ik zou Linda zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede fotograaf!

Martine

Mijn werkwijze

Het allerbelangrijkste tijdens een fotoshoot is dat jij je op je gemak voelt. Want dan ben je op je mooist.

Ik geef je steeds aanwijzingen wat je moet doen, hoe je moet staan, waar je je handen laat en tussendoor praten we over van alles en nog wat… je zwangerschap, jullie kindje, de bevalling, maar ook over allerlei andere onderwerpen die ter sprake komen. En vaak zijn juist die momenten tussendoor de mooiste, wanneer je even niet poseert of op mij let.

Daarnaast stel ik jullie allerlei vragen of geef ik opdrachten waardoor het ‘poseren’ een stuk makkelijker en leuker wordt.

Hoe een fotoshoot werkt

Voor de fotosessie

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je sessie. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voorzie ik je van alle benodigde informatie en bespreken we waar je de fotoshoot het liefst zou willen doen.

De fotosessie zelf

Kies je voor een fotosessie in de studio, dan drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je de kleding die je graag aan wilt. Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen.

Bij een sessie buiten spreken we af op de gekozen locatie. Ik neem de kleding mee en ter plekke kan je je omkleden. Uiteraard op een rustig plekje.

Na de fotosessie

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

Basisprijs zwanger fotosessie

Bij het boeken betaal je direct de basisprijs van je fotosessie. Deze kosten zijn voor de tijd, creativiteit, gebruik van garderobe en accessoires, bestellen van je produkten en service die ik lever. Bij elke reportage ontvang je een Mini fotoalbum van 15x10cm met 8 pagina’s.

LET OP: In dit bedrag zitten nog géén digitale foto’s inbegrepen.

Na de fotosessie kies je een product, deze betaal je na de fotosessie.

* Betaling in termijnen is mogelijk

  Een intiem moment samen met je kindje