Zwanger fotosessie2020-07-24T09:34:24+02:00

INFORMATIE FOTOSESSIE

Zwanger

Zwanger zijn… ik vond het geweldig! Mijn buik die steeds groter werd en ik prominent showde. Mijn kindje die ik de hele dag dichtbij me voelde en vaak van zich liet horen. Een periode die ik nooit had willen missen en waar ik nog steeds met liefde en trots op terug kijk.

Vol verwachting uitkijken naar dat moment dat je kindje er eindelijk is? Wil je niet vergeten hoe je deze super bijzondere periode beleefd hebt? En vind je het belangrijk dat je kindje later weet hoe hij/zij in je buik zat? Kinderen vinden dit namelijk super interessant en voelen zich echt belangrijk.

  • Wanneer: Week 32-36 van je zwangerschap
  • Waar: Buiten op locatie of in de studio
  • Kleding: Uitgebreide zwangerschapsgarderobe waarvan je gebruik mag maken of eigen kleding
  • Bekijk HIER de uitgebreide zwangerschapsgarderobe, met meerdere jurken voor een zwangerschapsshoot waarvan je gebruik mag maken

Veelgestelde vragen

Ik vind het geweldig om zwanger te zijn, maar voel me niet heel mooi en denk dat ik niet mooi op de foto kan staan2019-11-05T10:37:04+01:00

Je voelt je misschien niet heel elegant en vrouwelijk, maar dat ben je zeker wel en ik kan ervoor zorgen dat je je én geweldig voelt én er prachtig en stralend uitziet. Je foto’s laten je zien dat je super mooi zwanger bent en dat je daar ook trots op mag zijn! Ik gebruik speciale technieken waardoor iedereen mooi en als zichzelf op de foto staat. Je zwangerschap is een unieke ervaring en komt nooit meer terug, hoe gaaf is het dan dat je daar een prachtige en tastbare herinnering aan hebt?! Niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor je kindje als hij/zij er is en later zelf groot is.

Hoe gaat een fotosessie precies?2019-11-05T10:35:01+01:00

Zodra je zeker weet dat je een fotosessie wilt boeken, kan je mij bellen of mailen. Bellen is sneller en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden en meer informatie geven. Als je het fijn vindt mag je ook in mijn studio langskomen, we kunnen dan vast kennismaken. En dit maakt een fotosessie misschien toch net een beetje minder spannend. Iedereen vindt het namelijk spannend om op de foto te gaan en als je elkaar van tevoren al een keer gezien hebt is zo’n fotosessie ineens een stuk relaxter.

In mijn studio heb ik tevens alle producten die ik ook aanbied, zoals albums en foto’s op dibond en canvas. Je kan de producten bekijken en aanraken, zodat je kan zien dat het hoogwaardige fotoproducten zijn. Ook kan je je misschien beter een voorstelling maken hoe jullie foto’s er straks uit komen te zien en waar je ze graag zou willen hangen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s en deze foto’s ga ik tot in detail bewerken. Als ik hier helemaal klaar mee ben stuur ik jullie een bericht om een afspraak te maken voor de “onthulling” van jullie foto’s in de studio (we kunnen ook een online onthulling doen). Tijdens deze afspraak kan je nogmaals alle produkten bekijken en voelen en kan ik je advies geven welk produkt het beste bij jullie past. Als je wilt mag je me zelfs van tevoren een foto sturen van de ruimte in huis waar je een foto op zou willen hangen, zodat ik een van de foto’s hierin kan monteren om te zien hoe het uiteindelijk zal staan. Je hebt de keuze uit een van de pakketten of een los produkt.

Als jullie de bestelling geplaatst en betaald hebben zal ik de producten voor jullie bestellen. Zodra ik deze in huis heb zal ik ze bij jullie afleveren en indien gewenst ophangen.

Waarom zou ik een fotoprodukt bestellen?2019-02-14T12:23:16+01:00

Wat ik heel vaak van klanten hoor, als ik ze vraag…

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met de digitale foto’s?

Is dat ze er nog geen tijd voor hebben gehad om bijvoorbeeld een album te maken, of niet goed weten welke foto ze op zouden willen hangen, of verhuisplannen hebben en nog niet weten wat ze in het nieuwe huis op willen hangen. En uiteindelijk doen ze niks met de foto’s…. Heel erg zonde, want als je een fotoproduct zou bestellen kan je er gelijk van genieten.

Een prachtig album wat je makkelijk aan al het kraambezoek kan laten zien of die geweldige foto op canvas die prominent bij jullie aan de muur hangt en waar je elke dag blij van wordt als je ernaar kijkt. Daar heb je toch eigenlijk veel meer aan?!

Ik heb liever foto’s van mijn baby dan van mijn zwangerschap2018-03-11T11:09:21+01:00

Zodra je kindje geboren is vergeet je eigenlijk een beetje wie en hoe je was voor die tijd. Samen met je partner, een verwachtingsvolle tijd waarin je uitkijkt naar het moment dat je kindje er is. Je dikke buik waarin je de hele dag beweging voelt. Een periode waarin je je kindje nooit meer zo dicht bij je zal voelen dan het moment dat je zwanger bent. Dat is het toch waard om vast te laten leggen!

En wist je… dat kinderen het later echt super interessant vinden om te zien hoe zij in hun moeders buik zaten?!

Waarom zou ik professionele foto’s laten maken, ik kan toch ook een selfie maken?2018-03-11T11:09:12+01:00

Een selfie is leuk, maar het is geen professionele foto. Foto’s gemaakt met een telefoon hebben te weinig kwaliteit om er echt iets moois mee te doen. Met een professionele foto kan je van alles doen. Je kan er een prachtige canvas van laten maken, laten drukken op een houten photoblock of een prachtig album van laten maken waarin je die magische en verwachtingsvolle periode terugziet en ook voor altijd bij je blijft.

“Wat zijn wij blij met deze prachtige herinneringen! Linda is een lieve en talentvolle fotografe, de shoots waren dan ook erg fijn en het resultaat is prachtig!”

MARIËLLE, ZWANGER & NEWBORN FOTOSESSIE

Overige fotosessies

Newborn
Gezin