Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zwanger fotosessie2018-10-24T23:00:51+00:00

INFORMATIE FOTOSESSIE

Zwanger

Wil je niet vergeten hoe jullie vol verwachting uitkeken naar het moment dat je kindje er is? En hoe jij deze super bijzondere periode beleefd hebt?  Vind je het belangrijk dat je kindje later weet hoe hij in je buik zat? En past de stijl van mijn foto’s helemaal bij jou?

Ik vind het fantastisch om een prachtige herinnering voor jullie vast te leggen, zodat je elke keer als je naar die foto’s kijkt weer terugdenkt aan de tijd dat je kindje zo ontzettend dichtbij je was.

  • Wanneer: Week 32-36 van je zwangerschap
  • Waar: Buiten op locatie
  • Kleding: Uitgebreide zwangerschapsgarderobe waarvan je gebruik mag maken of eigen kleding
  • Bekijk HIER de uitgebreide zwangerschapsgarderobe

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een fotosessie precies?2018-03-11T22:22:10+00:00

Zodra je zeker weet dat je een fotosessie wilt boeken, kan je mij bellen of mailen. Bellen is sneller en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden en meer informatie geven. Als je het fijn vindt mag je ook in mijn thuisstudio langskomen, we kunnen dan vast kennismaken en ik kan je dan gelijk mijn zwangerschapsgarderobe en alle newborn accessoires laten zien.

In mijn studio heb ik tevens alle producten die ik ook aanbied, zoals albums, canvassen, passe partout box etc. Je kan de producten bekijken en aanraken, zodat je kan zien dat het hoogwaardige fotoproducten zijn. Ook kan je je misschien beter een voorstelling maken hoe jullie foto’s er straks uit komen te zien en waar je ze graag zou willen hangen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s en deze foto’s ga ik tot in detail bewerken. Als ik hier helemaal klaar mee ben plannen we een bestel-afspraak bij jullie thuis waar ik jullie de foto’s zal laten zien en jullie een keuze maken wat je graag wilt bestellen. Doordat de afspraak bij jullie thuis is en ik gelijk jullie woning zie, kan ik jullie goed adviseren wat betreft wanddecoratie.

Als jullie de bestelling geplaatst en betaald hebben zal ik de producten voor jullie bestellen. Zodra ik deze in huis heb zal ik ze bij jullie afleveren.

Waarom kan ik niet minder digitale foto’s bestellen?2018-03-11T22:22:03+00:00

Wat ik heel vaak van klanten hoor, als ik ze vraag…

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met de digitale foto’s?

Is dat ze er nog geen tijd voor hebben gehad om bijvoorbeeld een album te maken, of niet goed weten welke foto ze op zouden willen hangen, of verhuisplannen hebben en nog niet weten wat ze in het nieuwe huis op willen hangen. En uiteindelijk doen ze niks met de foto’s…. Heel erg zonde, want als je een fotoproduct zou bestellen kan je er gelijk van genieten.

Een prachtig album wat je makkelijk aan al het kraambezoek kan laten zien of die geweldige foto op canvas die prominent bij jullie aan de muur hangt en waar je elke blij van wordt als je ernaar kijkt. Daar heb je toch eigenlijk veel meer aan?!

Dat is ook de reden dat ik digitale foto’s wel aanbied, maar niet heel veel mogelijkheden wil geven, omdat ik gewoon weet dat mensen er uiteindelijk niks mee doen en het alleen maar voor het idee is ‘dan heb ik ze tenminste’.

Ik heb liever foto’s van mijn baby dan van mijn zwangerschap2018-03-11T11:09:21+00:00

Zodra je kindje geboren is vergeet je eigenlijk een beetje wie en hoe je was voor die tijd. Samen met je partner, een verwachtingsvolle tijd waarin je uitkijkt naar het moment dat je kindje er is. Je dikke buik waarin je de hele dag beweging voelt. Een periode waarin je je kindje nooit meer zo dicht bij je zal voelen dan het moment dat je zwanger bent. Dat is het toch waard om vast te laten leggen!

En wist je… dat kinderen het later echt super interessant vinden om te zien hoe zij in hun moeders buik zaten?!

Waarom zou ik professionele foto’s laten maken, ik kan toch ook een selfie maken?2018-03-11T11:09:12+00:00

Een selfie is leuk, maar het is geen professionele foto. Foto’s gemaakt met een telefoon hebben te weinig kwaliteit om er echt iets moois mee te doen. Met een professionele foto kan je van alles doen. Je kan er een prachtige canvas van laten maken, laten drukken op een houten photoblock of een prachtig album van laten maken waarin je die magische en verwachtingsvolle periode terugziet en ook voor altijd bij je blijft.

Ik vind het geweldig om zwanger te zijn, maar voel me net een waggelende gans en denk dat ik niet mooi op de foto kan staan2018-03-11T11:09:02+00:00

Je voelt je misschien niet heel elegant en vrouwelijk, maar dat ben je zeker wel en ik kan ervoor zorgen dat je je én geweldig voelt én er prachtig en stralend uitziet. Je foto’s laten je zien dat je super mooi zwanger bent en dat je daar ook trots op mag zijn! Ik gebruik speciale technieken waardoor iedereen mooi en als zichzelf op de foto staat. Je zwangerschap is een unieke ervaring en komt nooit meer terug, hoe gaaf is het dan dat je daar een prachtige en tastbare herinnering aan hebt?!

Boek deze fotosessie!
Informatie zwanger fotosessie LYNN Vriesen Fotografie
“Wat zijn wij blij met deze prachtige herinneringen! Linda is een lieve en talentvolle fotografe, de shoots waren dan ook erg fijn en het resultaat is prachtig!”

MARIËLLE, ZWANGER & NEWBORN FOTOSESSIE

Overige fotosessies

Geboorte
Newborn
Baby
Gezin