Zwangerschapsshoot met gezin

Genieten van een fijn moment samen met je gezin tijdens een shoot van je zwangerschap

Wanneer

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen
week 32 en 36 van je
zwangerschap

Waar

Je kan kiezen uit een
zwangerschapsshoot in de studio of buiten
in de natuur

Kleding

Voor je zwangerschapsshoot mag gebruik maken van de zwangerschapsjurken uit mijn klantengarderobe

Waarom een zwangerschapsshoot met je gezin doen?

Vol verwachting kijk je uit naar dat moment dat je kindje er eindelijk is. En dit doe je uiteraard samen met je hele gezin.  

Wil je niet vergeten hoe je deze super bijzondere periode beleefd hebt? En vind je het belangrijk dat je kindje later weet hoe hij/zij in je buik zat?

Kinderen vinden dit namelijk reuze interessant en voelen zich echt belangrijk als ze een foto van jou met dikke buik zien, wetende dat hij/zij daarin zat.

Een periode die je nooit had willen missen en waar je jaren later nog steeds met liefde en trots op terug kijkt.

Deze klanten deden al eerder een zwangerschapsshoot met hun gezin

In mei 2021 een zwangerschapsshoot met ons gezin gehad bij Lynn Vriesen Fotografie. Wij zijn erg blij met de foto’s. Ze is heel vriendelijk, vakkundig & laagdrempelig. Wij, mijn dochter, mijn man en ik voelde ons erg op ons gemak.
De foto’s zijn erg mooi. Zeker een aanrader!

Silvia

Ondanks de corona tijd hebben we een super mooie zwangerschapsshoot gehad met ons gezin bij Linda. Na overleg en wensen vanuit beide kanten zijn we tot een mooie locatie gekomen. Bij een volgende zwangerschap zou ik Linda zeker weer benaderen.

Yvon

Linda is een hele goede fotograaf met veel ervaring. Ik heb bij haar mijn zwangerschapsshoot gedaan en ook een newborn shoot toen mijn kindje is geboren. De gemaakte foto’s zijn van topkwaliteit en Linda weet je goed te positioneren zodat alles foto’s een plaatje worden. Ook met de newborn shoot zie je dat ze veel ervaring heeft met baby’s. In de studio was het aangenaam warm en heeft mijn kindje lekker door kunnen slapen.

Ik zou Linda zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede fotograaf in Arnhem!

Martine

Werkwijze zwangerschapsshoot

Het allerbelangrijkste tijdens een zwangerschapsshoot is dat jij en je gezin je op je gemak voelen. Want dan ben je op je mooist.

Ik geef je steeds aanwijzingen wat je moet doen, hoe je moet staan, waar je je handen laat en tussendoor praten we over van alles en nog wat… je zwangerschap, jullie gezin, de bevalling, maar ook over allerlei andere onderwerpen die ter sprake komen. En vaak zijn juist die momenten tussendoor de mooiste, wanneer je even niet poseert of op mij let.

Daarnaast stel ik jullie allerlei vragen of geef ik opdrachten waardoor het ‘poseren’ een stuk makkelijker en leuker wordt.

Hoe een zwangerschapsshoot werkt

Voor de fotoshoot

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je zwangerschapsshoot. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens het kennismakingsgesprek voorzie ik je van alle benodigde informatie en bespreken we waar je de fotoshoot het liefst zou willen doen.

De fotoshoot zelf

Kies je voor een zwangerschapsshoot in de studio, dan drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je de kleding die je graag aan wilt. Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen.

Bij een shoot buiten spreken we af op de gekozen locatie. Ik neem de kleding mee en ter plekke kan je je omkleden. Uiteraard op een rustig plekje.

Na de fotoshoot

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens de zwangerschapsshoot. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

  Een intiem moment tijdens je zwangerschap samen met je gezin