Newborn fotosessie2019-11-05T10:20:18+01:00

INFORMATIE FOTOSESSIE

Newborn

Negen maanden lang kijk je uit naar het moment dat je kindje er eindelijk is. Een tijd waarin je (hopelijk) op een roze wolk zit, maar ook een tijd die heel snel weer voorbij gaat. Want je zal merken dat je kindje best snel groeit en dat dat hele ieniminie er weer af gaat.

Oke… ik weet het, het is cliché. Maar als je kindje er eenmaal is, gaat alles in sneltreinvaart.

Dus hoe tof zou het dan zijn om van die prille periode prachtige foto’s te hebben. Voor jezelf… maar vooral ook voor je kindje als hij/zij later zelf groot is en kinderen krijgt. Hoe leuk is het dan om zijn/haar babyfoto’s te vergelijken met hun eigen kindje?

Geposeerd of wat losser?

Ik bied 2 soorten newborn fotosessies aan, namelijk geposeerd en Lifestyle (minder geposeerd). Beide fotosessies vinden plaats in mijn studio in Arnhem. Bij een lifestyle fotosessie zal de baby minder geposeerd worden en niet in verschillende poses neergelegd worden. De nadruk ligt dan meer op foto’s samen met papa en mama. Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom tijdens zo’n sessie. De fotosessie duurt ca. 1,5 uur.

Bij een geposeerde fotosessie maak ik gebruik van verschillende accessoires en achtergronden. Ik heb hier het perfecte licht om die mooie intieme sfeer in mijn foto’s te creëren. Samen kiezen we de materialen die je wilt gebruiken in jullie sessie. Er is genoeg keuze, dus voor ieder wat wils. De studio is van alle gemakken voorzien voor zowel baby als ouders. Het is er lekker warm, zodat jullie kindje het niet koud krijgt en zich lekker voelt in de ruimte. De fotosessie duurt ca. 2-3 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een fotosessie precies?2019-11-05T10:35:01+01:00

Zodra je zeker weet dat je een fotosessie wilt boeken, kan je mij bellen of mailen. Bellen is sneller en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden en meer informatie geven. Als je het fijn vindt mag je ook in mijn studio langskomen, we kunnen dan vast kennismaken. En dit maakt een fotosessie misschien toch net een beetje minder spannend. Iedereen vindt het namelijk spannend om op de foto te gaan en als je elkaar van tevoren al een keer gezien hebt is zo’n fotosessie ineens een stuk relaxter.

In mijn studio heb ik tevens alle producten die ik ook aanbied, zoals albums en foto’s op dibond en canvas. Je kan de producten bekijken en aanraken, zodat je kan zien dat het hoogwaardige fotoproducten zijn. Ook kan je je misschien beter een voorstelling maken hoe jullie foto’s er straks uit komen te zien en waar je ze graag zou willen hangen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s en deze foto’s ga ik tot in detail bewerken. Als ik hier helemaal klaar mee ben stuur ik jullie een bericht om een afspraak te maken voor de “onthulling” van jullie foto’s in de studio (we kunnen ook een online onthulling doen). Tijdens deze afspraak kan je nogmaals alle produkten bekijken en voelen en kan ik je advies geven welk produkt het beste bij jullie past. Als je wilt mag je me zelfs van tevoren een foto sturen van de ruimte in huis waar je een foto op zou willen hangen, zodat ik een van de foto’s hierin kan monteren om te zien hoe het uiteindelijk zal staan. Je hebt de keuze uit een van de pakketten of een los produkt.

Als jullie de bestelling geplaatst en betaald hebben zal ik de producten voor jullie bestellen. Zodra ik deze in huis heb zal ik ze bij jullie afleveren en indien gewenst ophangen.

Wat is het verschil tussen een ‘gewone’ newborn sessie en een lifestyle sessie?2019-11-05T10:33:41+01:00

Het verschil zit hem in de soort foto’s. Hou je niet zo van al dat geposeerde, dan is een Lifestyle fotosessie waarschijnlijk meer iets voor je. Jullie komen in mijn studio, welke is ingericht als een knusse slaapkamer. In deze setting maak ik foto’s van jullie samen met de baby al knuffelend op of naast bed, maar ook van jullie apart met de baby. Dus niet heel erg geposeerd, wel gestyld! 😉

En een ‘normale’ geposeerde newborn fotosessie vindt plaats in mijn studio, waar ik allerlei benodigdheden en materialen bij de hand heb. Het licht is optimaal en op die manier kan ik altijd de sfeer garanderen van de foto’s zoals je die ook op mijn website ziet. Ik maak meerdere foto’s van de baby alleen, jullie apart en samen met de baby en ook eventueel de baby samen met een trotse broer/zus.

Kan ik nog een newborn fotosessie boeken als ik al bevallen ben?2019-08-26T16:54:51+02:00

Uiteraard mag je altijd contact opnemen om te kijken of ik nog ergens een plekje vrij heb. Een newborn fotosessie “Ibiza-stijl” is ook heel goed mogelijk met baby’s die al iets ouder zijn dan 3 weken.

Maar om er zeker van te zijn dat ik nog beschikbaar ben, raad ik je aan om tijdens je zwangerschap al je fotosessie te boeken. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda en hoef je je daar niet meer druk over te maken. Er zijn al genoeg zaken waar je aan moet denken of moet regelen als je zwanger bent en deze kan je op die manier gelijk afvinken.

Ik vind een newborn fotosessie prachtig, maar we hebben al zoveel uitgaven2019-02-14T12:25:36+01:00

Stel je eens voor dat je kind 10 jaar oud is en je hebt toen toch geen newborn foto’s laten maken en je denkt ‘had ik toch maar….’, hoeveel geld zou je er dan nu voor over hebben om alsnog die foto’s te hebben?

Als je een kindje verwacht heb je veel uitgaven: babykamer inrichten, kinderwagen, kleding etc. Maar al deze spullen heb je na een paar maanden/jaren niet meer nodig. Je hebt er veel geld aan uitgegeven maar houdt er op termijn niks aan over. Een fotosessie van je baby is voor altijd! De periode dat je kindje nog zo super klein is is maar heel kort en na een paar maanden kan je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein hij/zij eigenlijk was.

En eigenlijk het ALLERbelangrijkste… je laat iets voor jezelf maken, maar vooral ook voor je kindje voor later. Want hoe tof is het als hij/zij zelf volwassen is en een kindje krijgt en hem/haar dan kan vergelijken met zijn eigen babyfoto’s?!

BESPAARTIP: Kijk eens naar tweedehands kinderwagens, deze zijn vaak nog zo goed als nieuw en kosten een fractie van een nieuwe kinderwagen.

Waarom zou ik een fotoprodukt bestellen?2019-02-14T12:23:16+01:00

Wat ik heel vaak van klanten hoor, als ik ze vraag…

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met de digitale foto’s?

Is dat ze er nog geen tijd voor hebben gehad om bijvoorbeeld een album te maken, of niet goed weten welke foto ze op zouden willen hangen, of verhuisplannen hebben en nog niet weten wat ze in het nieuwe huis op willen hangen. En uiteindelijk doen ze niks met de foto’s…. Heel erg zonde, want als je een fotoproduct zou bestellen kan je er gelijk van genieten.

Een prachtig album wat je makkelijk aan al het kraambezoek kan laten zien of die geweldige foto op canvas die prominent bij jullie aan de muur hangt en waar je elke dag blij van wordt als je ernaar kijkt. Daar heb je toch eigenlijk veel meer aan?!

Ik heb liever foto’s van mijn baby dan van mijn zwangerschap2018-03-11T11:09:21+01:00

Zodra je kindje geboren is vergeet je eigenlijk een beetje wie en hoe je was voor die tijd. Samen met je partner, een verwachtingsvolle tijd waarin je uitkijkt naar het moment dat je kindje er is. Je dikke buik waarin je de hele dag beweging voelt. Een periode waarin je je kindje nooit meer zo dicht bij je zal voelen dan het moment dat je zwanger bent. Dat is het toch waard om vast te laten leggen!

En wist je… dat kinderen het later echt super interessant vinden om te zien hoe zij in hun moeders buik zaten?!

Boek een fotosessie
“Een vakvrouw met oog voor detail en ze bezit over engelengeduld! Echt een aanrader!”

JOLEIN, NEWBORN FOTOSESSIE

Overige fotosessies

Zwanger
Gezin