Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Newborn fotosessie2018-09-28T13:51:00+00:00

INFORMATIE FOTOSESSIE

Newborn

Had ik maar…

Stel je kindje is inmiddels 1 jaar en je hebt geen enkele mooie foto van net na de geboorte dat hij/zij nog zo lekker klein is en heerlijk ligt te slapen. En het is écht waar, want de tijd vliegt gewoon voorbij! Nu is dat misschien nog moeilijk voor te stellen, maar als je kindje er eenmaal is, gaat alles in sneltreinvaart.

Heb je ook nog zoveel dingen te doen voordat je gaat bevallen? Kleertjes wassen, geboortekaartje uitzoeken… Maar wist je bijvoorbeeld dat je een newborn fotosessie het beste al tijdens je zwangerschap kan boeken?

Dan kan je dat in ieder geval afvinken van je lijstje en hoef je je geen zorgen meer te maken of de fotograaf van je keuze nog wel plek heeft. Je kan dan rustig gaan nadenken wat je met die mooie foto’s wilt gaan doen… Een mooi houten photoblock of canvas boven de bank of commode of een album die je later weer door kan geven aan je kind.

In mijn thuisstudio heb ik het perfecte licht om die mooie intieme sfeer in mijn foto’s te creëren. Je hebt keuze uit alle accessoires en achtergronden en de studio is van alle gemakken voorzien voor zowel baby als ouders. Het is er lekker warm, zodat jullie kindje het niet koud krijgt en zich lekker voelt in de ruimte. De fotosessie duurt ca. 2-3 uur.

Geposeerd of Lifestyle foto’s?

Ik bied 2 soorten newborn fotosessies aan, namelijk geposeerd en lifestyle (oftewel niet geposeerd). Geposeerde fotosessies vinden plaats in mijn thuisstudio en lifestyle fotosessies vinden bij je thuis plaats. Ik fotograaf jullie dan in je eigen omgeving, terwijl de baby gevoed wordt, in bad gaat of als jullie lekker aan het knuffelen zijn. Gewoon de dagelijkse dingen eigenlijk. Net even anders, maar wel net zo mooi!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een ‘gewone’ newborn sessie en een lifestyle sessie?2018-09-28T13:49:43+00:00

Het verschil zit hem in de soort foto’s. Hou je niet zo van al dat geposeerde, dan is een Lifestyle fotosessie waarschijnlijk meer iets voor je. Ik kom dan bij jullie thuis en fotografeer in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Ik maak foto’s van jullie samen met de baby al knuffelend op de bank of op bed, als de baby gevoed wordt of in bad gaan. Eigenlijk gewoon de dagelijkse dingen, maar dan wel op een mooie en stijlvolle manier vastgelegd. Dus niet geposeerd, wel een beetje gestyld! 😉

En een ‘normale’ geposeerde newborn fotosessie vindt plaats in mijn thuisstudio, waar ik allerlei benodigdheden en materialen bij de hand heb. Het licht is optimaal en op die manier kan ik altijd de sfeer garanderen van de foto’s zoals je die ook op mijn website ziet. Ik maak meerdere foto’s van de baby alleen, jullie apart en samen met de baby en ook eventueel de baby samen met een trotse broer/zus.

Hoe gaat een fotosessie precies?2018-03-11T22:22:10+00:00

Zodra je zeker weet dat je een fotosessie wilt boeken, kan je mij bellen of mailen. Bellen is sneller en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden en meer informatie geven. Als je het fijn vindt mag je ook in mijn thuisstudio langskomen, we kunnen dan vast kennismaken en ik kan je dan gelijk mijn zwangerschapsgarderobe en alle newborn accessoires laten zien.

In mijn studio heb ik tevens alle producten die ik ook aanbied, zoals albums, canvassen, passe partout box etc. Je kan de producten bekijken en aanraken, zodat je kan zien dat het hoogwaardige fotoproducten zijn. Ook kan je je misschien beter een voorstelling maken hoe jullie foto’s er straks uit komen te zien en waar je ze graag zou willen hangen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s en deze foto’s ga ik tot in detail bewerken. Als ik hier helemaal klaar mee ben plannen we een bestel-afspraak bij jullie thuis waar ik jullie de foto’s zal laten zien en jullie een keuze maken wat je graag wilt bestellen. Doordat de afspraak bij jullie thuis is en ik gelijk jullie woning zie, kan ik jullie goed adviseren wat betreft wanddecoratie.

Als jullie de bestelling geplaatst en betaald hebben zal ik de producten voor jullie bestellen. Zodra ik deze in huis heb zal ik ze bij jullie afleveren.

Waarom kan ik niet minder digitale foto’s bestellen?2018-03-11T22:22:03+00:00

Wat ik heel vaak van klanten hoor, als ik ze vraag…

Hebben jullie nog wat leuks gedaan met de digitale foto’s?

Is dat ze er nog geen tijd voor hebben gehad om bijvoorbeeld een album te maken, of niet goed weten welke foto ze op zouden willen hangen, of verhuisplannen hebben en nog niet weten wat ze in het nieuwe huis op willen hangen. En uiteindelijk doen ze niks met de foto’s…. Heel erg zonde, want als je een fotoproduct zou bestellen kan je er gelijk van genieten.

Een prachtig album wat je makkelijk aan al het kraambezoek kan laten zien of die geweldige foto op canvas die prominent bij jullie aan de muur hangt en waar je elke blij van wordt als je ernaar kijkt. Daar heb je toch eigenlijk veel meer aan?!

Dat is ook de reden dat ik digitale foto’s wel aanbied, maar niet heel veel mogelijkheden wil geven, omdat ik gewoon weet dat mensen er uiteindelijk niks mee doen en het alleen maar voor het idee is ‘dan heb ik ze tenminste’.

Kan ik nog een newborn fotosessie boeken als ik al bevallen ben?2018-03-11T11:09:35+00:00

Om er zeker van te zijn dat ik nog beschikbaar ben, raad ik je aan om tijdens je zwangerschap al je fotosessie te boeken. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda en hoef je je daar niet meer druk over te maken. Er zijn al genoeg zaken waar je aan moet denken of moet regelen als je zwanger bent en deze kan je op die manier gelijk afvinken.

Ik vind een newborn fotosessie prachtig, maar we hebben al zoveel uitgaven2018-03-11T11:09:28+00:00

Stel je eens voor dat je kind 10 jaar oud is en je hebt toen toch geen newborn foto’s laten maken en je denkt ‘had ik toch maar….’, hoeveel geld zou je er dan nu voor over hebben om alsnog die foto’s te hebben?

Als je een kindje verwacht heb je veel uitgaven: babykamer inrichten, kinderwagen, kleding etc. Maar al deze spullen heb je na een paar maanden/jaren niet meer nodig. Je hebt er veel geld aan uitgegeven maar houdt er op termijn niks aan over. Een fotosessie van je baby is voor altijd! De periode dat je kindje nog zo super klein is is maar heel kort en na een paar maanden kan je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein hij/zij eigenlijk was.

En eigenlijk het ALLERbelangrijkste… je laat iets voor jezelf maken, maar vooral ook voor je kindje voor later. Want hoe tof is het als hij/zij zelf volwassen is en een kindje krijgt en hem/haar dan kan vergelijken met zijn eigen babyfoto’s?!

Ik heb liever foto’s van mijn baby dan van mijn zwangerschap2018-03-11T11:09:21+00:00

Zodra je kindje geboren is vergeet je eigenlijk een beetje wie en hoe je was voor die tijd. Samen met je partner, een verwachtingsvolle tijd waarin je uitkijkt naar het moment dat je kindje er is. Je dikke buik waarin je de hele dag beweging voelt. Een periode waarin je je kindje nooit meer zo dicht bij je zal voelen dan het moment dat je zwanger bent. Dat is het toch waard om vast te laten leggen!

En wist je… dat kinderen het later echt super interessant vinden om te zien hoe zij in hun moeders buik zaten?!

Boek een fotosessie
“Een vakvrouw met oog voor detail en ze bezit over engelengeduld! Echt een aanrader!”

JOLEIN, NEWBORN FOTOSESSIE

Overige fotosessies

Zwanger
Geboorte
Baby
Gezin