Newborn fotosessie

Ongedwongen foto’s van jullie als gezin

Wanneer

Bij voorkeur binnen 4 weken na geboorte. Uiteraard is iets later ook mogelijk in overleg

Waar

De fotosessie vindt plaats in mijn studio in Arnhem, welke voorzien is van het perfecte licht en alle benodigdheden

Kleding

Je mag gebruik maken van mijn klantengarderobe bestaande uit meerdere jurken en andere kledingstukken voor mama en baby

Voor jezelf en voor later

Foto’s van die prille periode

 

Je hebt lang uitgekeken naar het moment dat je kindje er is en dan is het ineens zover. Een nieuwe periode in je leven.

Je zal merken dat de tijd ineens heel snel voorbij gaat en dat je kleine baby snel groot wordt.

Daarom is het extra waardevol om dat hele prille vast te leggen in een newborn sessie.

Deze klanten gingen je al voor

Wij hebben een newborn shoot bij Linda gedaan toen ons zoontje Luca 3 weken was en het was fantastisch. Niet alleen zijn de foto’s prachtig geworden ook de shoot zelf was echt genieten voor mij en mijn man. Linda weet heel goed hoe ze met zo’n kleintje om moet gaan om deze relaxed en op zijn gemak te laten voelen. Bedankt Linda!

Suzanne

Wij hebben heel erg van de fotoshoot genoten! De hele familie voelde zich welkom en dat is op de foto’s te zien. Wij zijn heel erg blij met Linda’s werk, dank je wel!

Ilka

Prachtige foto’s van onze kleine man door Linda! Ging lief en voorzichtig met hem om in een fijne, warme studio. Linda laat je de opties zien voor wat betreft de look van de shoot, waarna je zelf kan kiezen wat je mooi vindt. Bovendien denkt ze ook mee daarin. Heel tevreden!

Timo

Mijn werkwijze

Mijn newborn sessies zijn niet geposeerd en minimaal geregiseerd. Je kan zijn wie je bent.

Lekker knuffelen met je kindje en samen zijn als gezin.

Broertjes en zusjes zijn uiteraard van harte welkom en levert vaak hele vertederende beelden op.

Beelden die je later met liefde naar zal terug kijken. 

Hoe een fotoshoot werkt

Voor de fotosessie

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je sessie. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek geef ik je alle benodigde informatie en tips.

De fotosessie zelf

Bij binnenkomst drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je eventueel de kleding die je graag aan wilt.

Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen om nog meer van je foto’s te genieten.

 

Na de fotosessie

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

Basisprijs newborn fotosessie

Bij het boeken betaal je direct de basisprijs van je fotosessie. Deze kosten zijn voor de tijd, creativiteit, gebruik van garderobe en accessoires, bestellen van je produkten en gehele service. Bij elke reportage ontvang je een Mini fotoalbum van 15×10 cm met 8 pagina’s.

LET OP: in dit bedrag zitten nog géén digitale foto’s inbegrepen.

Na de fotosessie kies je een product, deze betaal je na de fotosessie.

* Betaling in termijnen is mogelijk

Maak die prille periode
tastbaar voor later