Newborn shoot met ouders

Ongedwongen foto’s van jullie pasgeboren baby en jullie als ouders

Hoe ziet een newborn shoot met ouders eruit?

De connectie tussen jullie als ouders en jullie kindje staat centraal. Uiteraard maak ik ook foto’s van jullie kindje alleen, maar we zullen vooral foto’s samen maken. Denk daarbij aan foto’s van papa en mama samen met baby, mama met baby en papa met baby.

Eventuele broertjes/zusjes zijn altijd welkom.

Waarom zou je een newborn shoot doen?

Foto’s van die prille periode. Je hebt lang uitgekeken naar het moment dat je kindje in je armen kan houden en dan is het ineens zover. Een nieuwe periode in je leven.

Je zal merken dat de tijd ineens heel snel voorbij gaat en dat je kleine baby snel groot wordt.

Daarom is het extra waardevol om dat hele prille vast te leggen in een newborn shoot en uiteraard horen foto’s met jullie als ‘nieuwe’ ouders daar ook bij.

Wanneer

Een newborn shoot vindt, bij voorkeur binnen 4 weken na geboorte, plaats. Uiteraard is iets later ook mogelijk in overleg

Waar

In mijn studio in Arnhem vindt de newborn shoot plaats. Deze is voorzien van het perfecte licht en alle benodigdheden

Kleding

De zwangerschapsjurken in mijn garderobe staan ook prachtig tijdens een newborn shoot. Ook voor papa heb ik een aantal shirts/truien

Deze ouders deden al eerder een newborn shoot

Prachtige foto’s van onze kleine man door Linda! Ging lief en voorzichtig met hem om in een fijne, warme studio. Linda laat je de opties zien voor wat betreft de look van de newborn shoot, waarna je zelf kan kiezen wat je mooi vindt. Bovendien denkt ze ook mee daarin. Heel tevreden!

Timo

Wij hebben een newborn shoot bij Linda gedaan toen ons zoontje Luca 3 weken was en het was fantastisch. Niet alleen zijn de foto’s prachtig geworden ook de shoot zelf was echt genieten voor mij en mijn man. Linda weet heel goed hoe ze met zo’n kleintje om moet gaan om deze relaxed en op zijn gemak te laten voelen. Bedankt Linda!

Suzanne

Wij hebben heel erg van de newborn shoot genoten! De hele familie voelde zich welkom en dat is op de foto’s te zien. Wij zijn heel erg blij met Linda’s werk, dank je wel!

Ilka

Werkwijze newborn shoot met ouders

Mijn newborn shoots zijn niet geposeerd en minimaal geregiseerd. Je kan zijn wie je bent.

Lekker knuffelen met je kindje en samen zijn als gezin.

Broertjes en zusjes zijn uiteraard van harte welkom en levert vaak hele vertederende beelden op.

Beelden die je later met liefde naar zal terug kijken.

Hoe een newborn shoot werkt

Voor de fotoshoot

Als je ervan overtuigd bent, dat ik je fotograaf ben, boek dan zo spoedig mogelijk je newborn shoot. Op die manier ben je zeker van een plek in mijn agenda, zet ik je in mijn planning en voorkom je eventueel teleurstellingen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek geef ik je alle benodigde informatie en tips.

De fotoshoot zelf

Bij binnenkomst in mijn studio drinken we eerst lekker een kopje koffie/thee en kies je eventueel de kleding die je graag aan wilt.

Tevens kan je alle producten bekijken die je zou kunnen aanschaffen na de newborn shoot om nog meer van je foto’s te genieten.

 

Na de fotoshoot

Ik maak een selectie van alle foto’s die ik gemaakt heb tijdens de shoot. Deze foto’s bewerk ik tot in detail en zet ik in een slideshow.

Deze slideshow laat ik jullie vervolgens zien tijdens de bestelsessie in mijn studio. In mijn studio kan je tevens alle producten bekijken waaruit je kan kiezen.

Twijfel je of je een newborn shoot wilt doen of heb je nog vragen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.