Mijn eigen mooie mannetje – Newborn Fotografie Arnhem

Op 27 januari jl. ben ik bevallen van mijn (tweede) zoontje Melle en natuurlijk moest ik van hem een aantal newborn foto’s maken. Maar dat viel nog niet mee na een keizersnede. De foto voor het geboortekaartje heb ik (met pijn en moeite) gemaakt toen hij 7 dagen oud was. De overige foto’s zijn 10 dagen later gemaakt toen hij 17 dagen oud was. Tijdens beide sessies sliep hij heerlijk en kon ik een aantal prachtige foto’s maken.

Melle is geboren via een keizersnede en als geboortefotograaf wilde ik absoluut dat dit gefotografeerd zou worden, dat begrijp je natuurlijk wel… 😉
Lees HIER hoe ik het ervaren heb dat mijn eigen bevalling gefotografeerd werd door mijn collega Marry van Fermont Fotografie (www.fermontfotografie.nl).

Tijdens mijn gehele zwangerschap heb ik ook meerdere zwangerfoto’s gemaakt. Nieuwsgierig hiernaar? Klik dan HIER.

Mijn eigen mooie mannetje - Newborn Fotografie Arnhem

Volg mij ook op Facebook!