Mijn eigen zwangerschapsfoto’s – Zwanger fotografie Arnhem Nijmegen

Ik ben momenteel ruim 39 weken zwanger van mijn tweede kindje. Bij mijn vorige zwangerschap had ik graag ook zwanger foto’s willen laten maken, maar aangezien mijn zoon 8 weken te vroeg kwam is dat er niet meer van gekomen. Ook kon ik geen fotograaf vinden waarvan de zwangerfoto’s mij aanspraken. Voor mij was dit de reden om zelf zwanger fotoshoots aan te bieden in een geheel andere stijl die toen nog niet in Nederland aangeboden werd. Het hele verhaal over hoe ik hiermee begonnen ben, lees je eerdaags in een van mijn blogs.

Nu tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik uiteraard geen moment voorbij laten gaan om foto’s te maken van mijn zwangere buik. Het was af en toe een heel gedoe om een selfie te maken, maar gelukkig heeft mijn lieve man ook regelmatig geholpen hiermee.

Welke is jullie favoriet?
Laat hieronder een reactie achter.

Mijn eigen zwangerschapsfoto's - Zwanger fotografie Arnhem Nijmegen

Volg mij ook op Facebook!