Fotos pasgeboren baby

Foto’s laten maken van je pasgeboren baby

Tijdens je zwangerschap twijfelde je misschien nog een beetje. Maar nu niet meer! Je baby is pasgeboren en nu hij/zij er is, lijkt het je toch wel leuk om mooie foto’s van je pasgeboren baby te laten maken.

Weet je…

  • Soms is het van tevoren moeilijk te bedenken of je zo’n babyshoot wel wilt doen
  • Misschien vind je zo’n geposeerde shoot met mandjes en kleedjes eigenlijk niet zo leuk en weet je niet goed óf en hoe het ook anders kan
  • Of je twijfelt of het nu nog wel kan, nu je kindje al geboren is en misschien al een paar weken oud is

Herkenbaar?
Jep, I know… ik hoor dit heel vaak van ouders. Ze vinden het wel leuk om een newborn shoot met zichzelf als ouders te doen, maar liever gewoon een relaxte, ongeposeerde fotosessie samen met hun baby.

Tot wanneer kan een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot kan tot 10 weken na geboorte. Daarna wordt het een babyshoot. Wat trouwens ook super leuk is. Je kindje kan dan vaak al veel meer en is lekker wakker en helder.

Wil je voorbeelden zien van mijn newborn fotografie? Bekijk dan mijn portfolio HIER.

Kleding newborn shoot

Ook zoiets waar je je hoofd over kan breken.
Niet nodig!

Ik beschik over een uitgebreide klantengarderobe, bestaande uit verschillende jurken (ook voor zwangerschaps fotoshoot), rokken, broeken, shirts en accessoires.

Ook voor je kindje heb ik verschillende babykleding zoals rompers, pakjes en heerlijke doeken om in gewikkeld te worden. Ook kleding voor papa en broers/zussen is aanwezig.

Neem HIER alvast een kijkje waaruit je o.a. kan kiezen.