Zwangerschaps-/voedings bh kopen? Waar let je op?

Je hebt het vast al wel gemerkt, dat tijdens je zwangerschap je borsten ook een maatje groter worden. Dat is heel normaal, heel natuurlijk, maar af en toe wel ontzettend onhandig. Denk je net een fijne bh gevonden te hebben, zit ie een maandje later alweer te strak. Gelukkig is daar een oplossing voor! Wil je weten welke?

Tijdens mijn eigen zwangerschap heb ik geen speciale meegroei-bh’s gedragen, maar heb ik gelijk een voedingsbh gekocht. Zo’n een met van die pads erin en naadloos. Zit heerlijk, rekt lekker mee en je hebt er straks ook nog wat aan als je kindje geboren is en je borstvoeding wilt geven.

Wel raad ik je aan om er meer dan 1 te kopen, ik had er 3, want ja.. ze moeten af en toe ook gewassen worden, vooral als je borstvoeding geeft. Dan lekt er nog wel eens wat 😉 Wil je weten welke ik het fijnste vond?

Ik zweer echt bij de voeding bh’s van Carriwell. Op de website van PrettyMum zie je alle verschillende modellen, voor ieder wat wils. Oke… ze zijn niet super sexy… maar hey, ik vond comfort tijdens mijn zwangerschap net iets belangrijker! 😉

En het meest ideale vond ik toch wel dat ik de bh zowel tijdens mijn zwangerschap kon dragen als daarna tijdens de borstvoeding!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2018/02/carriwell-naadloze-padded-voedingsbh-wit-265×300.jpghttps://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2018/02/35020342_d06-265×300.jpghttps://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2018/02/gelwire-polka-dot-200×300.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!