Twee fotografie-awards gewonnen… Trots!

Ik had 2017 niet beter kunnen eindigen… op de een na laatste dag van het jaar kwam de uitslag van de AFNS Awards waaraan ik mee had gedaan. Dit is een internationale fotowedstrijd voor professionele fotografen op het gebied van zwanger-, newborns-, baby- en gezinsfotografie. Deze foto’s had ik ingestuurd:

2 fotografie-awards gewonnen

De uitslag

En na een maand wachten werd dan eindelijk de uitslag bekend gemaakt…. en het resultaat was geweldig, want ik had namelijk 2 awards gewonnen in de categorie Newborn en Zwanger. Whaaa hoe trots kan je zijn! 🙂

Dit waren de winnende foto’s:

Winners AFNS awards 2017

Wat een bekroning op mijn werk, echt super blij mee en natuurlijk ga ik met nog meer enthousiasme en liefde voor mijn vak het nieuwe jaar in!

Wil je ook een zwanger- en/of newborn fotosessie laten maken?
Om teleurstellingen te voorkomen dat mijn agenda misschien al vol is, neem dan direct contact op.

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!