Ryan 3 weken – Newborn fotoshoot Driel

Naast dat ik al hun zwanger fotoshoot mocht maken (bekijk die HIER), kwamen ze ook met hun kleine mannetje bij mij langs voor een newborn fotosessie. Ryan was heerlijk wakker en vond het reuze interessant om alles mee te maken.

Mensen vragen wel eens aan me ‘wat doe je als een baby niet wil slapen?’
Nou… eigenlijk gewoon net zoals altijd, alleen dan met een wakkere baby. Tenzij ik merk dat de baby zich niet op zijn gemak voelt, niet lekker voelt of veel huilt. In dat geval maken we een nieuwe afspraak. Want het kan natuurlijk best eens zijn dat een baby zijn dag niet heeft, een regeldagje heeft, veel last van krampjes heeft etc.

Maar deze kleine man had het prima naar zijn zin, kijk maar…

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/05/Ryan-3-weken-Newborn-fotoshoot-Driel.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!