Pilar 24 dagen jong – Newborn fotografie Zevenaar

Een newborn fotosessie cadeau krijgen… hoe leuk is dat?!!
Nou… heel erg leuk dus. En niet te vergeten super lief van oma en opa!

Ik sta regelmatig op de informatiedag Bevallen@Rijnstate van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en de papa en mama van Pilar waren hier ook en kwamen alvast even kennismaken. Zo leuk is dat, om elkaar vast te ontmoeten van tevoren.

De newborn fotosessie van Pilar ging super goed. Ze heeft heerlijk liggen slapen en op het eind deed ze af en toe even haar oogjes open om te kijken wat er allemaal aan de hand was 😉

Newborn shoot in de fotostudio: een magische ervaring

Een newborn shoot in mijn fotostudio is een unieke en onvergetelijke ervaring. In deze blogpost neem ik je mee op reis door de magische wereld van newborn fotografie.

De perfecte setting

Mijn fotostudio is speciaal ingericht voor newborn shoots. De ruimte is warm en sfeervol, met zachte kleuren en comfortabele meubels. Er is alles aanwezig om je baby op zijn of haar gemak te stellen.

Een ontspannen sfeer

Tijdens de fotoshoot staat rust en ontspanning centraal. We nemen alle tijd om de baby te laten wennen aan de omgeving. We werken met natuurlijke lichtinval en zachte kleuren, waardoor de foto’s een pure en tijdloze uitstraling krijgen.

Unieke momenten

Tijdens de fotoshoot leg ik de kwetsbare schoonheid van je pasgeboren baby vast. De kleine handjes, de zachte voetjes, de onschuldige blik; het zijn allemaal details die je met de jaren koestert. Naast de klassieke poses, zoals de baby in een mandje of op een doek, gaan we ook op zoek naar spontane momenten. De interactie tussen ouders en baby, de eerste lachjes, de kleine handjes die in de haren van mama of papa graaien; het zijn deze momenten die de fotoshoot extra bijzonder maken.

Een blijvende herinnering

Een newborn shoot is een waardevolle investering in een blijvende herinnering. De foto’s zijn een prachtige manier om de eerste, vluchtige momenten van je baby vast te leggen. Je kunt ze later met trots aan familie en vrienden laten zien, en ze zullen je nog jarenlang plezier geven.

Waarom een newborn shoot in mijn fotostudio?

  • Jarenlange ervaring: Ik ben een professionele fotograaf met jarenlange ervaring in newborn fotografie.
  • Speciale ingerichte studio: Mijn fotostudio is speciaal ingericht voor newborn shoots.
  • Oog voor detail: Ik heb oog voor detail en leg de kwetsbare schoonheid van je baby vast.
  • Ontspannen sfeer: Ik creëer een warme en ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot.
  • Unieke foto’s: Je ontvangt unieke foto’s die een blijvende herinnering vormen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn shoot in mijn fotostudio? Neem dan gerust contact met me op.

Pilar 24 dagen jong - Newborn fotografie Zevenaar

Volg mij ook op Facebook!