Terugblik op een jaar vol newborn geluk: 2014

Wat vliegt de tijd! Het lijkt nog maar gisteren dat ik mijn eerste newborn fotoshoot van 2014 deed. En nu, terwijl ik dit schrijf, blik ik alweer terug op een jaar vol prachtige momenten, lieve baby’tjes en trotse ouders.

Dit jaar heb ik mogen vastleggen hoe gezinnen hun nieuwste lid verwelkomden in de wereld. Van de eerste hapjes tot de eerste lachjes, van knusse knuffels tot onschuldige slaapjes; ik heb het allemaal mogen meemaken.

Iedere fotoshoot is weer een uniek avontuur. De ene keer is het een drukke baby die alle aandacht opeist, terwijl de andere keer een baby vredig in slaap valt tijdens de shoot. Maar wat al mijn shoots gemeen hebben, is de liefde en trots die van de ouders afstraalt.

Het is een enorme eer om deze speciale momenten te mogen vastleggen. Ik weet dat deze foto’s voor altijd gekoesterd zullen worden.

Enkele hoogtepunten van 2014:

  • De allereerste fotoshoot van het jaar, met een prachtige baby die al na een paar dagen geboren was.
  • Een breed lachende baby, waar ik twee keer zoveel liefde en geluk mocht vastleggen.
  • Een fotoshoot met een baby die geboren was met een speciale band, wat extra kracht en emotie gaf aan de foto’s.
  • De laatste fotoshoot van het jaar, met een baby die alweer bijna klaar was om te gaan kruipen.

Dankjewel!

Ik wil alle ouders die mij dit jaar hun vertrouwen hebben gegeven enorm bedanken. Het was een eer om jullie baby’s te mogen fotograferen en deze speciale momenten voor altijd vast te leggen.

Ik kijk ernaar uit om in 2015 nog meer baby’s te mogen ontmoeten en hun eerste momenten op de wereld vast te leggen.

Overzicht favoriete newborn foto’s – Newborn fotoshoot Arnhem-Nijmegen

Wil je ook zulke prachtige foto’s van jouw newborn baby? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op om te zorgen dat ik een plekje voor je reserveer in mijn agenda.

Overzicht favoriete newborn foto's - Newborn fotoshoot Arnhem

Volg mij ook op Facebook!