Newborn workshop in Londen

Al heel lang hoopte ik dat de Australische fotografe Erin Elizabeth een keer naar Europa zou komen om een workshop te geven. Ik bewonder haar werk al een tijdje en vind het geweldig wat ze allemaal doet. Toen ik een half jaar geleden op Facebook een aankondiging van haar zag dat ze een workshop in Londen zou gaan geven, wist ik het zeker…. ik MOEST daar gewoon naartoe! Maar er waren maar enkele plaatsen beschikbaar, dus toen de inschrijving open ging zat ik zo onderhand vastgeplakt aan mijn computer, ik moest en zou daar naartoe gaan! En ik had geluk… ik had een plekje bemachtigd! Whoehoeohhhh wat was ik blij!

En afgelopen weekend was het zo ver… de workshop in Londen!
Vrijdag reisde ik al af richting de Britse hoofdstad, de workshop zou namelijk zaterdag plaatsvinden.
Zaterdagochtend vroeg opstaan en met de taxi naar de studio, want we begonnen op tijd om 9.00 uur.
En het was echt een GE-WEL-DI-GE dag!!
Het was een flinke financiële investering, maar dit had ik echt nooit willen missen!

Erin, bedankt voor de inspirerende en leerzame dag!
In de toekomst zal ik een aantal wijzigingen gaan doorvoeren die ik die dag geleerd heb.

Onderstaande foto’s zijn door mij gemaakt tijdens de workshop en we hadden echt zulke schattige modelletjes!
Just too cute!

Workshop Londen Erin