Net op de wereld – Geboortefotograaf Nijmegen/Wijchen

Voor mijn lieve collega Elaine van Elaine Fotografie, mocht ik deze prachtige foto’s maken van hun zoontje en broertje Thijs, die nog maar een paar uurtjes oud was. Elaine had graag een hele geboortereportage willen hebben, maar haar partner vond dit toch iets te intiem en daarom kozen ze ervoor om mij kort na de geboorte erbij te vragen. Ik had die dag geen afspraken dus kon gelijk vertrekken richting het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Kleine Thijs lag heerlijk bij mama en we waren allemaal in afwachting van zijn grote broer die nu eindelijk zijn kleine broertje ging ontmoeten. En wat een geweldig moment was dat… zo lief dat hij was voor zijn broertje. <3

Kijk en geniet mee!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2018/06/Net-op-de-wereld-Geboortefotograaf-NijmegenWijchen.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!