Marjolein 36 weken – Zwanger fotograaf Arnhem Schuytgraaf

Marjolein was 36 weken zwanger tijdens haar zwanger fotoshoot. Ze was net een paar dagen met verlof en lekker aan het genieten van de rust en even niks moeten. Op een mooie middag in november hadden we afgesproken voor de fotoshoot en wat een geluk hadden we met het weer. De zon scheen heerlijk en het was eigenlijk best aangenaam.

De wonderlijke reis van zwangerschap: vastgelegd in foto’s

Een zwangerschap is een wonderlijke reis. Je lichaam verandert, er groeit een nieuw leven in je en je kijkt uit naar de komst van je baby. Een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om deze bijzondere tijd vast te leggen.

Tijdens de zwangerschapsshoot nemen we alle tijd om de perfecte foto’s te maken. We werken met verschillende poses, kleding en accessoires. We kunnen klassieke foto’s maken, maar ook creatieve en unieke beelden.

Naast de foto’s van jou alleen, maken we ook foto’s met je partner en/of andere kinderen. Zo creëren we een prachtige reportage die de hele familie koestert.

Een zwangerschapsshoot is een waardevolle herinnering aan deze speciale periode in je leven. Het is een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Tips voor een geslaagde zwangerschapsshoot:

  • Plan de fotoshoot tussen de 30e en 36e week van je zwangerschap. In deze periode is je buik mooi rond en ben je nog fit genoeg om te poseren.
  • Zorg dat je goed uitgerust bent en dat je geen honger hebt.
  • Neem je favoriete kleding en accessoires mee.
  • Ontspan en geniet van het moment!

Marjolein 36 weken - Zwanger fotograaf Arnhem Schuytgraaf

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!