Leuke ideeën voor kraamcadeau met naam

 

Je kent het wel… je broer, zus, vriendin, nicht, buurvrouw verwacht een kindje of is net bevallen en je wilt graag een origineel kraamcadeau kopen. Uren zoeken op internet naar een leuk kraamcadeau en dan nog niks geschikts vinden.

Een kraamcadeau is een geweldige manier om de ouders van een pasgeboren baby te feliciteren en te laten zien dat je om hen geeft. Er zijn talloze opties voor leuke kraamcadeaus, afhankelijk van je budget en de smaak van de ouders. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

Gepersonaliseerd maakt het speciaal

Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je extra aandacht aan je cadeau hebt besteed. Ouders zullen altijd blij zijn met iets dat speciaal voor hun kind is gemaakt.

Als je op zoek bent naar een kraamcadeau met naam, kan het overweldigend zijn met zoveel mogelijke opties. Van dekens tot kleding en speelgoed, er zijn talloze manieren om een ​​speciaal en uniek cadeau te personaliseren voor de nieuwste aanwinst in het gezin.

Hier zijn enkele handige tips en ideeën om je te helpen bij het kiezen van het perfecte kraamcadeau met naam.

Originele cadeau ideeën

Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Tijdens mijn zoektocht kwam ik o.a. terecht bij Geboorteplaatje.nl, waar je op een plexiglas plaat een foto kan laten drukken, samen met de naam en gegevens van de baby. Denk hierbij aan lengte, gewicht en geboortedatum. Een geheel gepersonaliseerd kraamcadeau dus.

Persoonlijk kraam cadeau met naamBen je op zoek naar een houten kraamcadeau met naam binnen een bepaald budget, bekijk dan de website van GeboorteXpress eens, waar de producten overzichtelijk zijn ingericht op prijs. Je hebt hier ruime keuze uit verschillende soorten houten speelgoed.

Leuke, handige en nuttige kraamcadeau ideeën zonder naam

Wil je niet persé een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam geven, maar wel iets wat erg handig, leuk of nuttig is, kijk dan eens bij de volgende aanbieders.

Babyslofje-online.nl biedt hele leuke babyslofjes, eerste loopschoentjes, regenlaarzen en babysokken aan. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit babykleding, verzorgingsproducten en kinderkamer producten.

Bij geboorte-feestwinkel.nl verkoopt erg originele, schattige en knuffelige kraamcadeaus waar je elke ouder blij mee maakt. Je kan er trouwens ook terecht voor babyshower artikelen, gender reveal artikelen en speelgoed voor jonge kinderen.

Verzorgingsproducten zijn ook altijd welkom. Bijvoorbeeld de super zachte en leuke babywashandjes van Kiddeaus.nl. Ze verkopen hier ook prachtig duurzaam speelgoed.

Handig kraamcadeau

 

Een boekenbon: Ouders zullen waarschijnlijk veel tijd besteden aan het voorlezen van verhalen aan hun baby. Een boekenbon is daarom een geweldig cadeau.

Een geldbedrag: Ouders kunnen altijd wel een extra steuntje in de rug gebruiken als het gaat om de kosten van een baby. Een geldbedrag is daarom ook een geweldig kraamcadeau.

Of waar ik persoonlijk ook heel erg blij mee was. Als iemand een maaltijd meenam. Als je kindje net geboren is, ben je als vrouw zelf vaak nog niet zo mobiel en komt alles op de partner aan. Een keer niet hoeven koken is dan erg fijn.

Houd er wel rekening mee dat sommige ouders misschien wel een specifiek verzoek hebben voor een kraamcadeau. Het is daarom altijd verstandig om eerst te vragen of er specifieke wensen zijn voordat je een kraamcadeau koopt.