Kimberly 6 weken – Newborn/Baby fotosessie Arnhem

Vlak na haar geboorte mocht ik al een foto van haar maken voor het geboortekaartje. Toen lag ze heerlijk te slapen. Door omstandigheden werd de uitgebreide newborn fotosessie even uitgesteld en was kleine Kimberly inmiddels bijna 6 weken oud. Ze deed het geweldig, was wel de hele sessie wakker, maar vond alles prima en interessant.

In deze sessie kan je goed zien hoe de foto’s eruit komen te zien als je kindje wakker is tijdens een newborn fotosessie. Op zich is het helemaal niet erg als baby’s wakker zijn, zolang ze zelf maar wel tevreden zijn en niet overstuur raken.

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2017/01/Kimberly-6-weken-Newborn-fotosessie-Arnhem.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

De magie van een newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot is een unieke kans om de eerste, kwetsbare momenten van je pasgeboren baby vast te leggen. De kleine handjes, de zachte voetjes, de onschuldige blik; het zijn allemaal details die je met de jaren koestert.

Tijdens de fotoshoot creëer ik een warme en ontspannen sfeer. We nemen alle tijd om de baby op zijn of haar gemak te stellen. We werken met natuurlijke lichtinval en zachte kleuren, waardoor de foto’s een pure en tijdloze uitstraling krijgen.

Naast de klassieke poses, zoals de baby in een mandje of op een doek, gaan we ook op zoek naar spontane momenten. De interactie tussen ouders en baby, de eerste lachjes, de kleine handjes die in de haren van mama of papa graaien; het zijn deze momenten die de fotoshoot extra bijzonder maken.

Een newborn fotoshoot is een waardevolle herinnering aan de eerste, vluchtige momenten van je baby. Het is een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Tips voor een geslaagde newborn fotoshoot:

  • Plan de fotoshoot in de eerste twee weken na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog veel en zijn ze flexibeler.
  • Zorg dat de baby goed gevoed en verschoond is voordat de fotoshoot begint.
  • Neem je favoriete knuffels en dekentjes mee.
  • Ontspan en geniet van het moment!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een newborn fotoshoot? Neem dan gerust contact met mij op.