Karin 34 weken – Zwangershoot Arnhem

We hadden super veel geluk met het weer. Het was een prachtige zonnige avond op de Posbank en konden de meest geweldige foto’s maken. Heerlijk als het weer zo meewerkt 😉 Karin en Willem verwachten hun eerste kindje en wilden deze zwangerschap laten vastleggen.

Een super leuk cadeau voor de baby voor later, zeiden ze. En zo zie ik het ook. Een fotosessie doe je niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor later voor je kinderen. Ze zullen deze foto’s koesteren, vooral als een van de foto’s bijvoorbeeld altijd in de woonkamer heeft gehangen. Ga jezelf maar na… weet jij nog welke foto’s er vroeger in huis hingen? Ik wel… en die van mij heb ik nu in mijn huis hangen. Super leuk!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/06/Karin-34-weken-Zwangershoot-Arnhem.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!