Janita 34 weken – zwanger fotoshoot Dodewaard

Tijdens de zwanger fotoshoot van Janita hebben we heel even zitten twijfelen over het weer. Het was geen stralende avond en we hoopten stiekem dat de zon zich nog even zou laten zien, maar dat gebeurde helaas niet. Dit zegt echter niks, want eerlijk gezegd hou ik best wel van bewolkte luchten. Nou zit er wel een verschil tussen bewolkt en bewolkt, maar toch…

De fotoshoot was super leuk en ik kreeg ook de volgende reactie van Janita en Erwin over hoe zij de fotoshoot ervaren hebben:

We zijn erg blij met het resultaat van de zwangerschaps foto’s !
De sfeer was ontspannen tijdens de fotoshoot.
Ik voelde me snel op mijn gemak, dat is prettig om het mooiste resultaat te krijgen!
Bedankt Linda voor deze foto’s.. ze krijgen een mooi plekje aan de muur!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/06/Janita-34-weken-zwanger-fotoshoot-Dodewaard.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!