Golden Hour fotosessie Apeldoorn

Ik deed al vaker fotosessies tijdens zonsondergang, maar ik wilde heel graag mijn techniek hierin verbeteren om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Wat is het Golden Hour, oftewel het Gouden Uur. Het Gouden Uur is begint ongeveer een uur voor zonsondergang of zonsopgang tot net daarna. Het licht van de zon is dan heel mooi zacht en geeft prachtige kleuren.

Fotograferen tijdens zonsondergang is lastig, het is een vrij ingewikkelde techniek die je hiervoor moet toepassen en daarom leek het me nuttig om een workshop hierin te volgen, dit deed ik bij Willie Kers Photography & Workshop. En het was geweldig! Super veel geleerd en prachtige foto’s gemaakt van de modellen. En… lucky me… er was zelfs een zwanger model bij! Mijn avond kon niet meer stuk!

Watch and enjoy!

Golden Hour fotosessie Apeldoorn

Volg mij ook op Facebook!