Fotoshoot gezin Nijmegen in de studio

Hello, kijk deze guitige knappe koppies van de kinderen nou eens. Als ik nu kijk naar de foto’s van mijn kinderen dat ze rond deze leeftijd waren, dan smelt ik gewoon en denk ik wel eens… ‘waarom heb ik niet meer van ze genoten toen?’⁠

Dat deed ik uiteraard ook echt wel, maar ik weet ook dat deze leeftijd (2-3 jaar) soms best pittig kan zijn en je zou wensen dat ze een paar jaar ouder zouden zijn. En nu zijn ze een paar jaar ouder… zucht…⁠ Herkenbaar anyone?⁠

Door omstandigheden is deze fotoshoot een paar keer uitgesteld, maar daardoor zeker niet minder leuk, ook al is dit meisje nu al een stuk groter. ⁠Ach weet je, elke foto van je kind is leuk. Of het nou is als ze baby zijn of alweer 8 maanden oud. ⁠

Ik vind elke foto van mijn kinderen waardevol.⁠

Welke foto is voor jou het meest waardevol?⁠

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!