Met het hele gezin op de foto, leuk! Maar toch had ze ook haar twijfels…

Esther houdt zelf ook heel erg van fotograferen en elke jaar tijdens de zomervakantie moet er wel een gezinsfoto gemaakt worden. Niet echt een favoriet moment van de kinderen en dat kan dan toch best een lastig klusje zijn als je eigenlijk juist de spontaniteit van je kinderen wilt vastleggen. Daarom besloten ze om een fotosessie te laten maken en kwamen daarvoor naar mij.

Ze was wel heel erg benieuwd of het allemaal ging lukken en de kinderen er ook wel zin in hadden (iets met pubertijd ofzo ;-)) Ik stelde haar gerust dat dat wel goed zou komen. In mijn werkwijze hou ik daar rekening mee en zijn er zeker methodes om iedereen spontaan op de foto te krijgen.

Volgende punt was de kleding… wat trekt iedereen aan? Zelf vonden ze een spijkerbroek met iets wits erop altijd leuk, maar ik gaf aan dat dat wel vrij standaard is en dat juist op de hei het mooier is als de kleding zachte tinten heeft en perfect in het landschap past. Kledingkasten werden overhoop gehaald en uiteindelijk werd er een perfecte kledingmatch gevonden in de kleuren roze, wit, grijs en lichtblauw. Helemaal leuk!

Voor klanten heb ik speciaal hiervoor een Pinterest-bord aangemaakt met voorbeelden van kledingcombinaties om wat inspiratie op te doen.

Oke…. nu alleen nog de perfecte avond afwachten, want de fotosessie vindt plaats rond zonsondergang. Dit is het mooiste moment van de dag, het licht is dan superzacht en geeft alles een gouden gloed. Ze noemen het ook wel het ‘gouden uur’ of ‘golden hour’.

  • Kleding: check
  • Goed humeur: check
  • Geweldige locatie: check
  • Perfecte avond: check

Alles was gereed voor de fotosessie. We hadden besloten om naar de Posbank te gaan, een prachtig en heuvelig natuurgebied waar de hei op dat moment in bloei stond. En het was in 1 woord:
GE-WEL-DIG!

De kids vonden het leuk, we hebben onwijs gelachen, we waren heerlijk buiten, de zon liet zich van z’n beste kant zien en de omgeving was fantastisch. De perfecte mix voor een geslaagde fotosessie!

Kijk maar mee…

PS. Lijkt het je nou ook gaaf om eindelijk eens met je hele gezin op de foto te gaan? Neem dan snel CONTACT op!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2017/09/Fotosessie-Gezin-Op-de-bloeiende-hei.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!