Feid 7 maanden – Baby fotoshoot Arnhem

Afgelopen week mocht ik de kleine Feid voor de tweede keer fotograferen. De eerste keer was haar newborn fotoshoot en inmiddels is ze alweer bijna 7 maanden. Zo ontzettend leuk als vaste klanten regelmatig terugkomen, dan zie je pas echt hoe die kleine ukkies veranderen in een paar maanden tijd.

De charme van een babyshoot met een baby van 7 maanden oud

Een babyshoot met een baby van 7 maanden oud is een feest om te fotograferen. In deze fase zijn baby’s al lekker nieuwsgierig en interactie, ze kunnen al zelfstandig zitten en rollen, en hun lach is al helemaal ontwapenend.

Tijdens de fotoshoot gaan we op zoek naar de unieke persoonlijkheid van jouw baby. We spelen spelletjes, knuffelen met knuffels en zingen liedjes. We nemen alle tijd om de baby op zijn of haar gemak te stellen en te zorgen voor een ontspannen sfeer.

De foto’s die we maken tijdens de babyshoot zijn een prachtige herinnering aan deze speciale periode in het leven van jouw kindje. De foto’s stralen pure levensvreugde en onschuld uit.

Tips voor een geslaagde babyshoot met een baby van 7 maanden oud:

  • Kies een tijdstip waarop de baby goed uitgerust is.
  • Neem favoriete knuffels en speeltjes mee.
  • Zorg voor een ontspannen sfeer.
  • Laat je baby lekker zijn gang gaan.
  • Geniet van het moment!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een babyshoot met een baby van 7 maanden oud? Neem dan gerust contact met mij op.

Feid 7 maanden - Baby fotoshoot Arnhem

Volg mij ook op Facebook!