Fatima 33 weken – zwanger fotoshoot Arnhem

Kunnen we mijn 2 werelden samenbrengen in de foto’s?

Was de vraag van deze klant. Ja hoor absoluut, super mooi juist! ⁠

Zo gezegd, zo gedaan. Mijn klant zorgde voor deze prachtige Marokkaanse jurk met allemaal pailletten en kraaltjes. En een paar dagen daarvoor had ze haar Hennafeestje gehad waarbij haar handen prachtig versierd werden. Dit is een Marokkaanse traditie o.a. als je zwanger bent. ⁠

Kijk nou hoe mooi! Ik vind het zo knap gemaakt.⁠

Van deze fotosessie kan ik geen herkenbare foto’s plaatsen op verzoek van de klant. Ik snap en respecteer dat. Maar oh boy wat een mooie vrouw is ze en wat zijn de foto’s prachtig geworden.

Maar nu kan ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om te laten zien dat ik ook altijd detailfoto’s maak tijdens een zwangerfotoshoot. Foto’s van alleen je buik, je handen op je buik of jij en je buik samen met je partner.

Een zwanger fotoshoot vindt plaats als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Sommige klanten willen graag pas een beetje op het eind rond de 36 weken foto’s laten maken, omdat hun buik bijvoorbeeld nog niet zo groot is. ⁠

Ik raad dat meestal af om de volgende redenen:⁠
– Stel dat het slecht weer is, dan zijn er weinig mogelijkheden nog om te verzetten⁠
– Je krijgt vaak wat meer lichamelijke ongemakken⁠
– Sommige vrouwen gaan meer vocht vasthouden⁠
– Maar vooral de belangrijkste reden… de kans dat je gaat bevallen wordt steeds groter.⁠

En bij deze sessie was het maar goed dat we het niet later gepland hadden, want op de dag van de fotosessie is ’s avonds hun zoontje (te vroeg) geboren. Inmiddels is hij lekker thuis en gaat het gelukkig goed met hem.

Mijn klant was dan ook megablij (ondanks de vroeggeboorte) dat ze haar hennafeestje had gehad en dat we toch nog mooie foto’s hebben kunnen maken van haar zwangerschap.

Maar dit is nou echt zo’n voorbeeld waarbij het geen dag later had moeten zijn.

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!