Eva 35 weken – zwanger fotoshoot Ellecom

Zó leuk als een collega-fotograaf contact met je opneemt en vraagt of jij hun zwanger fotoshoot en newborn fotoshoot wilt doen. Zo ook bij Eva en Vincent. En dan ben ik toch wel vereerd! Ik kan me namelijk zo goed voorstellen dat je best kritisch bent als je zelf ook fotograaf bent en dat kwaliteit dan een grote rol speelt.

By the way… Vincent is echt een mega goede sportfotograaf en heeft dit jaar zelfs de Zilveren Camera Sportfoto van het jaar gewonnen. Bekijk zijn website maar eens!

Ik ga even terug naar de avond van de zwanger fotoshoot. We hadden op locatie afgesproken en op het moment dat ik de parkeerplaats kom oprijden begint het onwijs hard te hagelen. Eva en Vincent komen ook net aanrijden en we kijken elkaar aan van “wat is dit?”

10 minuten gewacht en toen werd het gelukkig toch weer droog en begon zelfs de zon nog te schijnen. Wat een mazzel!

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/04/Eva-35-weken-zwanger-fotoshoot-Ellecom.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!