Esther 34 weken – Zwanger fotoshoot Elst

Wat vind ik het ontzettend leuk als ik klanten weer terug zie als ze een tweede kindje verwachten. Zo ook Esther… hun dochtertje had ik al eerder gefotografeerd en deze kleine meid is inmiddels alweer 3 jaar oud! Wat gaat dat toch snel, het lijkt nog zo kort geleden dat ze een newborn was en nu wordt ze zelfs al grote zus. Hoe leuk is dat!

Een terugblik en een nieuwe start: zwangerschapsshoot met Esther

Een paar jaar geleden had ik de eer om Esther te fotograferen tijdens haar eerste zwangerschap. De prachtige foto’s van haar ronde buik en de pure emoties van toen hangen nu bij haar thuis aan de muur.

En nu, wat vliegt de tijd, is ze terug! Dit keer om de komst van haar tweede kindje vast te leggen. De spanning en blijdschap zijn voelbaar, evenals de trots op haar groeiende gezin.

Tijdens de fotoshoot praten we over de afgelopen jaren, over de ervaringen met haar eerste kindje en over de verwachtingen voor de toekomst. We lachen, we kletsen en we genieten van dit speciale moment.

De foto’s van deze zwangerschapsshoot vertellen een uniek verhaal. Het verhaal van een groeiende familie, van een moederband die zich verdiept, van een nieuw leven dat op het punt staat te beginnen.

Ik ben vereerd dat ik klanten opnieuw mag vastleggen in deze bijzondere periode van haar leven. Het is een prachtige reis om te volgen, en ik kan niet wachten om de foto’s te delen met de rest van de wereld.

De kracht van zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie is meer dan alleen het vastleggen van een mooie buik. Het gaat om het documenteren van een unieke periode in iemands leven. Het is een moment van pure emoties, van verwachting en van hoop.

Met mijn foto’s wil ik deze emoties vastleggen en een blijvende herinnering creëren voor Esther en haar gezin. Een herinnering die ze met liefde zullen koesteren, nu en in de toekomst.

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2017/11/Esther-34-weken-Zwanger-fotoshoot-Elst.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!