Ervaringen van een klant nu hun dochter alweer 1 jaar is

Iets meer dan een jaar geleden mocht ik al haar mama fotograferen, toen zat kleine Hannah nog in de buik en wat een geweldige fotosessie was dat! Kijk HIER maar eens.

En nu is Hannah alweer 1 jaar oud. Hieronder lees je de ervaringen van de ouders over dat eerste jaar en over hoe zij de fotosessies hebben ervaren.

Ervaringen zwanger- en baby fotosessie:

‘Zwanger zijn vond ik zo bijzonder en ik voelde me zo gelukkig. Ik blik regelmatig met weemoed terug op mijn zwangere periode, de bevalling en kraamtijd.

Het eerste jaar van en met Hannah was voor mij als een treinreis met tientallen bijzondere tussenstops:

– het leren kennen en aanvoelen van een frummeltje

– Hannah uitzien groeien van een hummeltje naar een mini-mensje.

Ik heb genoten van elke geurtje, elk huiltje en elk stapje. Nog steeds kan ik met verbazing kijken hoe Hannah ontdekt, leert en groeit. Dat ik getuige mag zijn van de momentjes dat Hannah zichtbaar iets leert:

– De eerste keer omrollen
– Haar eerste woordjes
– Het verband leggen tussen een geel eendje in het boek en een echt eendje in de sloot verderop
– Een puzzel die ze ineens snapt

– Het inspringen in een liedje op het juiste moment.

Hannah voelt nog steeds als een cadeautje, zeker omdat zwanger worden niet vanzelf ging. De fotosessie als zwangere vond ik heel bijzonder. Heel leuk dat je zoveel materialen hebt (jurken, doeken, etc) en dat het ook op locatie kan.

De baby fotosessie vond ik ook leuk. Er zitten erg leuke foto’s van Hannah bij en je hanteert geen standaard perspectief en dat vind ik erg sterk. Ook een pluspunt vond ik de wisselende achtergronden.

Bovendien ben je een fotograaf die niet standaard fotografeert en vind ik je prettig in de aanwijzingen.’

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2017/05/Hannah-1-jaar-oud-Baby-fotografie-Arnhem.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!