Emma 35 weken – Zwanger fotoshoot Huissen

Twee jaar geleden was de eerste keer dat ik Emma en Youri ontmoette. Ik zal het niet snel vergeten… Het was een winterdag, berekoud en Emma was zwanger van hun tweede kindje, maar wilde met alle liefde de kou trotseren om foto’s te laten maken van haar zwangere buik.

Nu… 2 jaar later is ze zwanger van hun derde kindje en namen ze weer contact met mij op voor een zwanger fotoshoot. Deze keer was het voorjaar en heerlijk weer. We spraken af op een prachtige plek in een Botanische tuin in de omgeving. We hadden geluk want er bloeiden nog een aantal struiken.

Tijdens een fotosessie maak ik niet alleen maar foto’s van jou als zwangere vrouw, maar maak ik ook foto’s van jou samen met je partner en/of kinderen. In deze reportage zijn op verzoek de foto’s met de kinderen en partner weggelaten.

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/07/Emma-35-weken-Zwanger-fotoshoot-Huissen.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!