Beau 35 weken – Zwanger fotoshoot Veghel

Weer zo’n prachtige zwangere vrouw voor mijn lens mogen hebben. Samen met haar vriend kwam ze uit Veghel naar de studio voor een zwanger fotosessie. Beau had al vaker voor de camera gestaan en dat was goed te merken. Ze deed het echt geweldig!

Inmiddels is ze bevallen van een prachtige zoon!

Een zwangerschapsshoot in de studio

Een zwangerschap is een wonderbaarlijke periode in je leven. Je lichaam verandert, je baby groeit en je ervaart een scala aan emoties. Een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om deze bijzondere tijd vast te leggen. In de studio heb je alle controle over de omgeving, wat zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer.

Een unieke setting

De studio is een lege canvas die we samen kunnen invullen met jouw favoriete kleuren, decoraties en accessoires. We creëren een setting die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Wil je een klassieke, moderne of vintage look? Of ga je voor een creatief thema? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Perfect licht en optimale poses

In de studio heb ik alle controle over het licht. Dit zorgt voor perfecte belichting en flatterende poses. We nemen de tijd om verschillende poses te proberen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er op je mooist uitziet.

Een ontspannen ervaring

Tijdens de zwangerschapsshoot staat jouw comfort centraal. We nemen alle tijd die je nodig hebt en er is altijd ruimte voor pauzes. Je mag gerust je partner, familie of vrienden meenemen om er een gezellige middag van te maken.

Een blijvende herinnering

De foto’s van jouw zwangerschapsshoot zijn een blijvende herinnering aan deze speciale periode in je leven. Je kunt ze gebruiken om je babyalbum te vullen, ze te delen met familie en vrienden of ze te gebruiken voor je online profielen.

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een unieke manier om deze bijzondere tijd vast te leggen? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot in de studio te bespreken.

Beau 35 weken zwanger - Zwangerschapsfotografie Veghel

Volg mij ook op Facebook!