Annelein 33 weken zwanger – Zwanger fotografie Oosterbeek

Ruime tijd voor de zwanger fotoshoot mailde de vriend van Annelein mij dat hij haar graag wilde verrassen met een fotoshoot. Ze kozen voor een shoot op locatie en wilden ook graag gebruik maken van mijn zwangerschapsgarderobe. Nadat we de shoot een keer moesten verzetten in verband met slecht weer hadden we nu echt de perfecte avond… een prachtige locatie, een adembenemende zonsondergang en een super leuk stel! Wat wil je nog meer?!

Zwangerschapsshoot op locatie in Oosterbeek

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert, er groeit een nieuw leven in je en je kijkt uit naar de komst van je kindje. Wat is er dan mooier om deze periode vast te leggen met een prachtige zwangerschapsshoot?

Buiten op locatie

Ik vind het heerlijk om zwangerschapsshoots buiten op locatie te doen. De natuur is een prachtige setting en biedt eindeloze mogelijkheden. In Oosterbeek zijn er diverse mooie locaties, zoals de prachtige bossen, de heide of de uiterwaarden langs de Rijn.

Spontaniteit en emotie

Tijdens de fotoshoot staat er één ding centraal: jij en je prachtige zwangere buik. We nemen alle tijd om ontspannen foto’s te maken. We gaan op zoek naar spontane momenten, maar ook naar de emotie die je ervaart tijdens deze bijzondere periode.

Een blijvende herinnering

Een zwangerschapsshoot is een waardevolle herinnering aan de tijd dat je zwanger was van je kindje. Het is een tastbare herinnering aan deze unieke periode in je leven.

Tips voor een zwangerschapsshoot:

  • Kies een locatie die je mooi vindt en waar je je prettig voelt.
  • Draag kleding waarin je je comfortabel voelt of kies een mooie zwangerschapsjurk uit de klantengarderobe.
  • Neem je partner of andere dierbaren mee naar de fotoshoot.
  • Ontspan en geniet van het moment!

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een fotograaf voor een prachtige zwangerschapsshoot? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ga graag met je op pad om deze bijzondere periode vast te leggen.

Kijk en bewonder!

Annelein 33 weken zwanger - Zwanger fotografie Oosterbeek

Volg mij ook op Facebook!