Adriëne 33 weken – Zwanger fotosessie Nijmegen

Nog net voor mijn vakantie mocht ik Adriëne en haar man fotograferen. Ze wilden heel graag een zwanger fotosessie buiten op locatie doen, maar het weer zat steeds niet mee. Op een gegeven moment hebben we gewoon gezegd, oke… we gaan gewoon en we zien wel wat het weer doet… Op een paar spetters na hebben we het droog gehouden en als kers op de taart liet de zon zich ook nog even zien net voordat ie onder ging.

Zwangerschapsshoot buiten op locatie: een prachtige herinnering

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert, je baby groeit in je buik en je kijkt uit naar de komst van je kindje. Een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om deze speciale tijd vast te leggen.

Buiten op locatie

Een zwangerschapsshoot buiten op locatie heeft veel voordelen. De natuur biedt een prachtige achtergrond voor je foto’s. Je kunt kiezen voor een shoot in het bos, op het strand, in de duinen of in een park. De frisse lucht en het natuurlijke licht zorgen voor een ontspannen sfeer en prachtige foto’s.

Tips voor een geslaagde zwangerschapsshoot buiten:

  • Kies de juiste locatie. Denk na over wat voor sfeer je wilt creëren. Wil je een romantische shoot in het bos, een stoere shoot op het strand of een natuurlijke shoot in de duinen?
  • Plan de shoot op het juiste moment. De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28ste en 32ste week van je zwangerschap. In deze periode is je buik mooi rond, maar ben je nog niet te ver in je zwangerschap om comfortabel te kunnen bewegen.
  • Kies de juiste kleding. Draag kleding waarin je je comfortabel voelt en die je zwangerschapsbuik mooi accentueert. Jurken, rokken en lange tops zijn goede opties.
  • Neem accessoires mee. Sieraden, bloemen of een hoed kunnen je outfit afmaken en de foto’s een extra touch geven.
  • Ontspan en geniet van het moment. Een zwangerschapsshoot is een leuke manier om te vieren dat je zwanger bent. Geniet van het moment en laat je fotograferen door een professionele fotograaf die je op je gemak stelt.

Adriëne 33 weken - Zwanger fotosessie Nijmegen

Volg mij ook op Facebook en Instagram!