5 tips voor het plannen van je zwangerschaps foto shoot

Waar moet je rekening mee houden en voorbereiden voor je zwangershoot. Lees hieronder mijn 5 tips voor het plannen van je zwangerschaps foto shoot. 

1. Plan je zwanger fotoshoot op tijd!

We beginnen gelijk met de belangrijkste tip. Niets is zo vervelend als je favoriete fotograaf geen mogelijkheden meer heeft in de agenda.

Een zwangerschapsshoot vindt plaats als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Plan je shoot dus bij voorkeur nadat je een goede 20 weken echo hebt gehad.

Voor jezelf ook wel zo relaxt, dat je je daar in ieder geval niet meer druk om hoeft te maken.

2. Rust goed uit

Je voelt je beter als lekker uitgerust bent. Doe de dag ervoor dus vooral lekker rustig aan. Plan je dag niet helemaal vol en gun jezelf die extra rust. Je lichaam (en je baby) zal je dankbaar zijn. Dit straal je dan automatisch ook uit.

3. Verzorg je handen en voeten

Zorg voor mooi verzorgde handen en voeten, aangezien deze ook in beeld zullen zijn op de zwangerschapsfoto’s. Dit geldt ook voor je partner en/of kinderen.

4. Haar en make-up

Wil je helemaal shinen en er op je mooist uitzien, laat dan je make-up verzorgen door een visagiste. Ook je haar kan je mooi in de krul/slag laten zetten door de kapper. Sommige visagisten verzorgen ook je haar.

Als je interesse hebt in visagie, laat het me dan weten, dan kan ik informeren bij mijn visagiste of zij beschikbaar is.

5. Kleding zwanger fotosessie

Wat trek je aan tijdens een fotoshoot? Veel klanten vinden het lastig om te bedenken wat ze aan zullen trekken. Als je zwanger bent, schaf je vaak niet een hele nieuwe garderobe aan.

Met die reden heb ik ook een klantengarderobe aangelegd. Dit bestaat uit meedere soorten jurken, rokken, broeken, topjes en vesten.

Als je een shoot bij mij doet, mag je hiervan gebruik maken.
De klantengarderobe bekijk je HIER

→ Laatste tip voor op de dag van de zwanger fotoshoot:

Trek niet al te strakke kleding aan, dit laat striemen achter op de huid. Hou je veel vocht vast, trek dan ook geen (strakke) sokken aan.

Maar vooral… HAVE FUN!! 🙂 

 

5 tips voor het plannen van je zwangerschaps foto shoot

Hoe kan je je zwangerschapsshoot plannen? 

Ben je helemaal enthousiast geworden over de foto’s die je op de website hebt gezien en lijkt het je leuk om ook een shoot te boeken?

Neem dan contact op, dan kunnen we ook gelijk een datum plannen.

 

Volg je mij al op Instagram en Facebook?