39 weken zwanger – Zwanger fotoshoot op de hei

Wat doe je als je 39 weken zwanger bent….? Juist! Alsnog een zwanger fotoshoot!
Zie hier mijn lieve collega-fotograaf die toch nog op het allerlaatste moment een zwanger fotoshoot buiten op locatie wilde doen.
We hadden ontzettend veel geluk met het weer op deze prachtige locatie op de hei.
2 dagen na deze fotoshoot is hun lieve zoontje geboren!

De magie van een zwangerschapsshoot op de hei

De heide is een prachtige, natuurlijke locatie voor een zwangerschapsshoot. De openheid van het landschap, de prachtige kleuren van de heide en de frisse lucht creëren een unieke sfeer die perfect past bij de wonderlijke periode van zwangerschap.

Tijdens een zwangerschapsshoot op de hei leg ik de schoonheid van jouw zwangere buik vast in een natuurlijke omgeving. We maken foto’s van jou alleen, met je partner of met je gezin. We kunnen spelen met de zonsondergang, de wind in je haren en de prachtige kleuren van de heide.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot. Daarom neem ik de tijd om je te leren kennen en je wensen te bespreken. We bekijken samen de mooiste locaties op de hei en ik geef je tips over hoe je je kunt poseren.

Een zwangerschapsshoot op de hei is een onvergetelijke ervaring. Het is een moment om te vieren dat je een nieuw leven in je draagt. De foto’s die we maken zijn een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

Enkele extra tips voor een zwangerschapsshoot op de hei:

  • Kies een comfortabele outfit die je mooi staat.
  • Neem schoenen mee die je gemakkelijk kunt aan- en uittrekken.
  • Breng een flesje water en wat snacks mee.
  • Kies een tijdstip met mooi licht, zoals zonsopgang of zonsondergang.
  • Wees niet bang om te poseren. Ik help je om je op je gemak te voelen.

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw zwangerschapsshoot? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

39 weken zwanger - fotoshoot op de hei

Volg mij ook op Facebook!