Jorien 34 weken – Zwanger fotoshoot Huissen

Jorien uit Huissen koos voor een zwanger fotooshoot in mijn lifestyle studio. Toen ze 34 weken was, was het zover. Ze had het eigenlijk als verrassing willen houden voor haar vriend, maar kon op het laatste moment toch niet de verleiding weer staan om er iets over te zeggen. Ze kwam alleen en tijdens de shoot hebben we ook nog een paar intiemere foto’s gemaakt als cadeau voor manlief.

De schoonheid van zwangerschap vastgelegd

Een zwangerschap is een wonderlijke periode in je leven. Je lichaam verandert, er groeit een nieuw leven in je en je kijkt uit naar de komst van je baby. Een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om deze bijzondere tijd vast te leggen.

In mijn fotostudio creëer ik een warme en sfeervolle omgeving waar je je comfortabel en ontspannen voelt. We nemen alle tijd om de perfecte foto’s te maken.

Tijdens de fotoshoot werken we met verschillende poses, kleding en accessoires. We kunnen klassieke foto’s maken, maar ook creatieve en unieke beelden.

Naast de foto’s van jou alleen, kunnen we ook foto’s met je partner en/of andere kinderen maken. Zo creëren we een prachtige reportage die de hele familie koestert.

Een zwangerschapsshoot is een waardevolle herinnering aan deze speciale periode in je leven. Het is een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Tips voor een geslaagde zwangerschapsshoot:

  • Plan de fotoshoot tussen de 32e en 36e week van je zwangerschap. In deze periode is je buik mooi rond en ben je nog fit genoeg om te poseren.
  • Zorg dat je goed uitgerust bent en dat je geen honger hebt.
  • Draag losse kleding en neem eventueel accessoires mee.
  • Ontspan en geniet van het moment!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot in mijn studio? Neem dan gerust contact met mij op.

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!