Jesse 10 dagen – Newborn fotoshoot Elst

Jesse was 10 dagen oud toen hij kwam voor zijn newborn fotoshoot. En deze newborn fotoshoot verliep niet heel soepel. Dat had niks met Jesse te maken, maar meer met het feit dat voordat we begonnen de stoppen sprongen en we dus geen elektriciteit hadden in mijn studio. Mijn studio bevindt zich in een heel oud pand, met een hele oude stoppenkast, die ook nog eens niet toegankelijk was op dat moment.

Help… zou je denken?

Nee hoor, niks aan de hand. Gelukkig deed het stopcontact op de gang het wel en met een verlengsnoer kwamen we een heel eind. Dus daar hebben we de kachels weer mee aangezet. Ik heb deze keer geen gebruik gemaakt van mijn flitslamp, maar bij natuurlijk licht gefotografeerd.

Gelukkig heb ik hier veel ervaring mee, aangezien ik tot 1,5 jaar geleden alleen maar met daglicht gefotografeerd heb.

Probleem opgelost!

Oh ja… en dit kleine mannetje sliep gewoon overal doorheen 🙂

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/11/Jesse-10-dagen-Newborn-fotoshoot-Elst.jpg

Ben je benieuwd naar de foto’s van de zwanger fotoshoot van deze mooie mama? Kijk dan snel HIER

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!