Desiree 34 weken – zwanger fotoshoot Groningen

Toen ik de aanvraag van Desiree ontving voor een zwanger fotoshoot moest ik wel even 3x kijken. Ze kwamen namelijk helemaal uit de provincie Groningen naar mij toe. Wat een eer!

Desiree gaf aan dat zij bewust kiezen voor één kindje en dat ze van haar zwangerschap echt alleen maar foto’s wil die ze ook écht mooi vindt. Ze gingen op zoek naar een fotograaf en kwamen bij mij terecht. Het was ongeveer 2 uur rijden maar dat hadden ze er meer dan voor over.

We hadden geluk die avond. Het leek een beetje bewolkt te worden, maar op een gegeven moment piepte de zon er toch doorheen en hadden we prachtig licht.

Kijk maar mee…

https://lynnvriesenfotografie.nl/wp-content/uploads/2019/07/Desiree-34-weken-zwanger-fotoshoot-Groningen.jpg

Volg mij ook op Facebook, Instagram en Pinterest!